Αρχική » Grid with Sidebar » Η φατνη ενοχλησε τους φιλοζωους στο Βολο

Η φατνη ενοχλησε τους φιλοζωους στο Βολο

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
​Mια πρωτότυπη φάτνη με αληθινά ζώα στήθηκε στο Βόλο και έκλεψε τις εντυπώσεις. Το γεγονός αυτό ωστόσο, προκάλεσε την αντίδραση φιλοζωικού σωματείου.
 
Τα τρία αρνάκια που βλέπετε στο βίντεο, καθώς και ένα πόνι φιλοξενούνται σε αυτή την διαφορετική φάτνη που έστησε ο δήμος Βόλου στην κεντρική πλατεία του Αγίου Νικολάου.
 
Μπορεί τα ζωάκια να έκλεψαν τις καρδιές μικρών και μεγάλων, οδήγησαν όμως τον Δήμαρχο στο Αστυνομικό Τμήμα μετά από καταγγελία φιλόζωων. Το STAR βρέθηκε στο Βόλο και μίλησε μαζί του.
 
«Τα ζώα αυτά είναι ιδιοκτησία κάποιου βοσκού. Εμείς του παραχωρήσαμε το χώρο αυτό να τον φιλοξενήσουμε για 40 μέρες. Οπότε τρώνε πίνουν τα βγάζουμε έξω να ξεμουδιάζουν. Εγώ βάζω κάθε πρωί ξέρετε μια κάπα και ένα μπαστούνι και τα κάνω βόλτα ελάτε να με δείτε βοσκό» είπε ο Αχιλλέας Μπέος.
 
«Τα ζώα είναι εκεί παράνομα. Τα αρνιά αυτά είναι μικρά. Έπρεπε να είναι με τη μάνα τους» δήλωσε η κ. Τσιρογιάννη, πρόεδρος του φιλοζωικού σωματείου «Κόσμος και φύση».
 
Σύμφωνα με τους φιλόζωους τα ζώα δεν θα έπρεπε να εκτίθενται για διασκέδαση και να ταλαιπωρούνται. Ολόκληρες οικογένειες όμως, κατεβαίνουν στο κέντρο του Βόλου για να δουν από κοντά τα αρνάκια.
 
Παρά τις καταγγελίες τα ζώα παραμένουν στη φάτνη, χαρίζοντας χαμόγελα στα προσωπάκια των παιδιών.
 
www.star.gr

SVESTONOF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ