Αρχική » Grid with Sidebar » Η Χρυσή Αυγή στο πλευρό των Ελλήνων Κυνηγών

Η Χρυσή Αυγή στο πλευρό των Ελλήνων Κυνηγών

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Ευχαριστήρια ανακοίνωση έστειλε η ΚΣΕ στη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Πιο συγκεκριμένα αναφέρει το γραφείο τύπου της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ:
 
Συνεπής στον πλευρό των Ελλήνων Κυνηγών και στα δίκαια αιτήματά τους παραμένει η Χρυσή Αυγή.
 
Η Κυνηγετική Συνομοσπονδία Ελλάδος μάλιστα με επίσημη επιστολή εξέφρασε τα ευχαριστήριά της προς την Χρυσή Αυγή και τον βουλευτή Β΄ Αθηνών, Ηλία Παναγιώταρο για την προβολή των θέσεων και των προτάσεων των Ελλήνων Κυνηγών μέσω του κοινοβουλευτικού ελέγχου.
 
Ακολουθεί αυτούσια η επιστολή:
 
Κύριε Βουλευτά, εκ μέρους των 200.000 κυνηγών που εκπροσωπεί η Κυνηγετική Συνομοσπονδία Ελλάδος, σας ευχαριστούμε θερμά για τις τεκμηριωμένες θέσεις σας που προτείνατε κατά τον Εθνικό Διάλογο για το κυνήγι που οργάνωσε το Υπουργείο Περιβάλλοντος.
 
Οι θέσεις και οι προτάσεις σας που εκφράζουν στήριξη και ενίσχυση του υφιστάμενου νομικού και διοικητικού καθεστώτος που διέπει σήμερα την θήρα, τις Κυνηγετικές Οργανώσεις, τη Θηροφυλακή των Κυνηγετικών Οργανώσεων κ.λ.π., αποτελούν για μας σημαντική βοήθεια.
 
Βοήθεια στην προσπάθεια μας να ανατρέψουμε τις ιδεοληπτικές και κατά συνέπεια απολύτως ατεκμηρίωτες θέσεις του Υπουργείου  Περιβάλλοντος, οι οποίες είναι καταστροφικές για το κυνήγι και την πραγματική οικονομία κυρίως στην ύπαιθρο.
 
Σας ευχαριστούμε θερμά!
 
 
Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-chrush-augh-sto-pleuro-twn-ellhnwn-kunhgwn-eucharisthria-epistolh-apo-thn#ixzz4MqXLdqXf

SVESTONOF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ