Αρχική » Grid with Sidebar » Η όμορφη Γαλλίδα οπλουργός, Pauline Zacharie

Η όμορφη Γαλλίδα οπλουργός, Pauline Zacharie

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Είναι η μοναδική γυναίκα οπλουργός στην Γαλλία (και ίσως στην Ευρώπη), ακούει στο όνομα Pauline Zacharie και ασχολείται με την αθλητική σκοποβολή από 14 ετών! Πλέον διαθέτει τη δική της επιχείρηση, ένα κατάστημα όπλων και οπλουργείο 200 ετών!
 
Παρακολούθησε τη σχολή Οπλουργών «Benoit Fourneyron» στο Saint-Etienne το 2000 και ήταν αυτό το επάγγελμα που την κέρδισε κατευθείαν. Τα αγαπημένα της όπλα που έχει δημιουργήσει; Η Ελλάδα έκανε και πάλι το θαύμα της! Είναι εμπνευσμένα από την ελληνική μυθολογία, αφορούν τρία μοντέλα της σειράς The Odyssey (Η Οδύσσεια) και είναι τα Cassiopeia, Amazon και Calypso! Είναι δημιουργήματα σκληρής δουλειάς και αφοσίωσης.
 
Παρόλο που αρίστευσε στη σχολή, δυσκολεύτηκε να βρει δουλειά ως οπλουργός λόγω της προκατάληψης για το φύλο της. Με ακούραστη υπομονή και επιμονή κατάφερε να εργαστεί δίπλα σε ένα οπλουργείο με τον ιδιοκτήτη κ. Delmas να τις δίνει την απαραίτητη εμπειρία. Μετά από δύο χρόνια εργασίας εκεί, δούλεψε σε ένα κατάστημα όπλων μέχρι να καταλήξει στη σημερινή της θέση.
 

SVESTONOF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ