Αρχική » Grid with Sidebar » Η Mercedes-Benz X-Class δια χειρός Brabus

Η Mercedes-Benz X-Class δια χειρός Brabus

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
O βελτιωτικός οίκος αναλαμβάνει το νέο απόκτημα της γκάμας της Mercedes-Benz, «επιδοτώντας» το με ένα πιο αιχμηρό σχεδιαστικό προφίλ αλλά και επιπλέον ισχύ.
 
Από τη στιγμή που η Mercedes-Benz πρόσθεσε στην γκάμα της ένα pickup, η ενασχόληση της Brabus ήταν απλώς θέμα χρόνου, χρόνου που όπως όλα δείχνουν μόλις έληξε, δίνοντας τη δυνατότητα σε όσους το επιθυμούν να αποκτήσουν μια αιχμηρότερη σχεδιαστικά αλλά και ισχυρότερη εκδοχή της X-Class.
 
Αρχικά η X-Class έχει αποκτήσει ένα αιχμηρότερο, σπορ bodykit το οποίο εκτός από την αισθητική αναβάθμιση αξιώνει και χρηστικές προεκτάσεις.
 
Έτσι, ανάμεσα στις προσθήκες συγκαταλέγεται μια σειρά από επιπρόσθετα φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED τα οποία τοποθετούνται σε προφυλακτήρα και οροφή. 
 
 
Την αισθητική αναβάθμιση συμπληρώνουν το νέο μοτίβο της γρίλιας ενώ στο πίσω τμήμα κυριαρχούν οι νέες επιχρωμιωμένες απολήξεις της εξάτμισης.
 
 
Από τις βελτιώσεις, σύμφωνα με τις συνήθειες της Brabus δεν θα μπορούσε να εξαιρεθεί ένα σετ δίχρωμες ζάντες, ειδικά σχεδιασμένες για την περίσταση οι οποίες περιβάλλουν τροχούς 20 ιντσών.
 
Στο εσωτερικό κυριαρχούν οι γνώριμες πινελιές από αλουμίνιο ενώ, οι αγοραστές της θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν από μια ανεξάντλητη γκάμα αποχρώσεων, υφών σε ό,τι αφορά τις επενδύσεις και τις επιμέρους λεπτομέρειες.
 
 
Από την εξίσωση των αναβαθμίσεων, δεν λείπουν οι βελτιώσεις στον κινητήρα, εν προκειμένω το diesel μοτέρ των 2,3 λίτρων ο οποίος εξοπλίζει την έκδοση X 250d ο οποίος επωφελείται από 21 επιπλέον ίππους φτάνοντας τους 211 ίππους ενώ η διαθέσιμη ροπή αυξάνεται κατά 60 Nm «ανεβαίνοντας» στα 510 Nm. Ως αποτέλεσμα το γερμανικό pickup απαιτεί πλέον 11,5 δευτερόλεπτα για την επιτάχυνση από 0-100 χλμ./ώρα.
 
Πηγή : in.gr

SVESTONOF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ