Αρχική » Grid with Sidebar » Θανατηφόρα επίθεση λύκων σε κυνηγόσκυλο στην Καβάλα…VIDEO

Θανατηφόρα επίθεση λύκων σε κυνηγόσκυλο στην Καβάλα…VIDEO

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
ΝΕΟ, κρούσμα θανατηφόρας επίθεσης λύκων σε ΑΛΛΟ ένα κυνηγόσκυλo σημειώθηκε την Κυριακή 15/09/19 στην περιοχή Βράχος μεταξύ Πλαταμώνα και Λυκόστομου Καβάλας, σε κυνήγι αγριόχοιρου. Αυτή την φορά το “λαχείο” έπεσε στον συνάδερφο Γιάννη Δέα να θρηνήσει τον αγαπημένο του τετράποδο συνεργάτη, φίλο και σύντροφο, θύμα στην ανεξέλεγκτη πλέον μανία και εθισμό των λύκων στο σκυλίσιο κρέας !!!
 
Συγκεκριμένα πρόκειται για τον Αράπη 5 ετών Σέρβικο τρίχρωμο ιχνηλάτη, τον οποία έβγαλε η παρέα του Γιάννη το απόγευμα της Κυριακής 15/09/19 στην ευρύτερη περιοχή του Βράχου για κυνήγι αγριόχοιρου.
 

SVESTONOF
 
Ας δούμε λοιπόν πως περιγράφει το χρονικό της θανατηφόρας επίθεσης στον σύντροφο του, ο ίδιος ο Γιάννης : ” Το περιστατικό έγινε στον Βράχο, μεταξύ Πλαταμώνα και Λυκόστομου Καβάλας κατά τις 17:00 το απόγευμα της Κυριακής 15/09/19. Κάναμε μια παγάνα κοντινή και κάποια στιγμή όλα τα σκυλιά γύρισαν εκτός από αυτό, οδηγούμενοι από το GPS ( το βλέπαμε σταθερό, όπως όταν είναι σε στάμπα, αλλά χωρίς να ακούγονται τα χαρακτηριστικά γαβγίσματα )  πήγαμε και βρήκαμε τον Αράπη κομματιασμένο όπως είναι στο βίντεο.”
 
Σε περίπτωση που οποιοσδήποτε κυνηγός γίνει μάρτυρας παρόμοιου περιστατικού (γεγονός που απευχόμαστε) παρακαλούμε να ενημερώσει άμεσα τον Κυνηγετικό Σύλλογο της περιοχής του ή το αρμόδιο Δασαρχείο. Αυτή είναι η μοναδική νόμιμη διαδικασία, ώστε να ολοκληρώνεται το Μητρώο Επιθέσεων Λύκων που είχε δημιουργήσει η Κ.Ο.Μ.Α.Θ !!! Τα στοιχεία που βοηθάνε στην περιγραφή του συμβάντος προς τις αρμόδιες αρχές είναι:
 
1. Ημερομηνία/ώρα
2. Περιοχή που συνέβη το περιστατικό
3. Πόσοι λύκοι ενεπλάκησαν
4. Πόσα σκυλιά ενεπλάκησαν
5. Πόσα σκυλιά θανατώθηκαν ή τραυματίστηκαν σοβαρά
6. Φωτογραφική τεκμηρίωση και βίντεο των παραπάνω
 
του Αλέξανδρου Παλαιολόγου για το iHunt.gr


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ