Αρχική » Grid with Sidebar » Καλεσμα απο τον προεδρο του ΟΦΕΙ

Καλεσμα απο τον προεδρο του ΟΦΕΙ

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

SVESTONOF

 

Ο ΟΦΕΙ καλεί όλα τα Μέλη του στη Γενική Συνέλευση την Κυριακή 19-5-2013

Όσοι δεν είναι ταμειακά τακτοποιημένοι μπορούν να πληρώσουν τη συνδρομή τους (20 ευρώ) και την ημέρα της Γ.Σ. για να λάβουν μέρος και να ψηφίσουν.

Εγγραφές νέων Μελών δεν θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή και παρακαλούμε αυτούς που θέλουν να γίνουν Μέλη του ΟΦΕΙ να κάνουν την αίτησή τους το αργότερο μέχρι το Σάββατο 18-5-2013.

Έχει μεγάλη σημασία η συμμετοχή στον ΟΦΕΙ για να αποκτήσει περισσότερη δύναμη για την ανάπτυξη της φυλής και την προώθηση του Ελληνικού Ιχνηλάτη.

Ο Όμιλος σήμερα βρίσκεται σε ανοδική πορεία και ανοίγονται αισιόδοξες προοπτικές για την επιτυχία των σκοπών του. Έχει την αποδοχή και τη στήριξη χιλιάδων φίλων του Ε.Ι. (κυνηγών και κυνόφιλων), σε όλη την Ελλάδα, τη συμπαράσταση και τη βοήθεια όλων των Μελών του Δ.Σ. του ΚΟΕ και την ενεργό συμμετοχή επιφανών στελεχών της Ελληνικής Κυνοφιλίας, σε όλες τις εκδηλώσεις και δραστηριότητές του.

Αποτελεί τιμή για τον ΟΦΕΙ η συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο, ατόμων που έχουν διακριθεί με τη δράση τους και τους αγώνες τους, στο χώρο της κυνοφιλίας, αλλά και σε άλλους τομείς της δημόσιας ζωής.

Ιδιαιτέρως αναφέρω και ευχαριστώ την Κυρία Βούλα Παπουτσάνη, επί σειρά ετών Πρόεδρο του ΚΟΕ , που είναι παρούσα σε όλες τις εκδηλώσεις μας και προθύμως έλαβε μέρος στο ψηφοδέλτιο του ΟΦΕΙ για να δείξει το δρόμο σε όλους τους Φίλους που θέλουν ο Όμιλος και ο Ελληνικός Ιχνηλάτης να πάνε μπροστά.

Επίσης ευχαριστώ το «ΜΟΝΙΜΟ ΚΡΙΤΗ» μορφολογίας του Ελληνικού Ιχνηλάτη, κύριο Αθανάσιο Γκόπη, που αφιλοκερδώς τρέχει ,σε όλη την Ελλάδα για τις Εκθέσεις και τις Αναγνωρίσεις Ελληνικών Ιχνηλατών.Με μεγάλη χαρά δέχτηκε την πρότασή μου να είναι υποψήφιος για το Δ.Σ. του ΟΦΕΙ, ώστε να προσφέρει την αγάπη του και τις υπηρεσίας του στον Ελληνικό Ιχνηλάτη, από όλες τις θέσεις και σε όλους τους τομείς.

Η συμμετοχή του Κυρίου Δημήτρη Κωνσταντακόπουλου, διακεκριμένου δημοσιογράφου του Αθλητικού Τύπου, σηματοδοτεί την επιτυχή παρουσία του ΟΦΕΙ και στέλνει μηνύματα αισιοδοξίας για το μέλλον του Ελληνικού Ιχνηλάτη. Τον ευχαριστώ και τον συγχαίρω για την απόφασή του.

Η συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο , του κυρίου Νίκου Φωτακόπουλου, Κριτή μορφολογίας και πολύ γνωστού στελέχους του κυνηγετικού Τύπου, δείχνει την αγάπη του και τη διάθεση προσφοράς για τη φυλή. Με την παρουσία του στο Δ.Σ. , ανεβαίνει το ποιοτικό επίπεδο του Ομίλου. Ο ίδιος με τις γνώσεις του και τις δυνατότητές του μπορεί να προσφέρει πολλά στον Ελληνικό Ιχνηλάτη.

Ο κύριος Ισίδωρος Θεοδωράκης, από τους παλιούς πρωταγωνιστές της Ελληνικής Κυνοφιλίας, αποφάσισε να προσφέρει τις γνώσεις του και τις εμπειρίες του στον ΟΦΕΙ και στον Ε.Ι. Τον καλωσορίζω και τον ευχαριστώ.

Οι βετεράνοι κυνηγοί, Μυκονιάτης Γιώργος και Ζήσης Δημήτρης, θέτουν στην υπηρεσία του ΟΦΕΙ την κυνηγετική τους πείρα και τις ικανότητές τους στην εκτροφή και στην εκπαίδευση των ιχνηλατών. Τους ευχαριστώ και τους εύχομαι καλή επιτυχία.

Όλα τα μέλη του Δ.Σ. δίνουν και πάλι το «ΠΑΡΩΝ» στο ψηφοδέλτιο του Ομίλου.

Καλή επιτυχία σε όλους!

 


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ