Αρχική » Grid with Sidebar » Κανένας σεβασμός στα καταστατικά από το ΔΣ της Γ’ ΚΟΠ

Κανένας σεβασμός στα καταστατικά από το ΔΣ της Γ’ ΚΟΠ

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Επιστολή απέστειλε ο κ. Ανδρέας Παπαδάτος προς το ΔΣ της Γ’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοπόνησσου και την Διεύθυνση Συντονισμού & Επιθεώρησης Δασών Αχαΐας με αφορμή την αποκάλυψη ότι ο γενικός Γραμματέας της Γ’ ΚΟΠ κ. Μεσσήνης απέκρυψε ότι δεν είχε άδεια θήρας όταν έγινε Ταμίας της Ομοσπονδίας. Ακολουθεί η επιστολή :

SVESTONOF

“Αξιότιμοι κύριοι,

Παρ΄ ότι σας έχω ενημερώσει προ δεκαημέρου γραπτώς για την παράτυπη παρουσία του κ. Μεσσήνη στο Δ.Σ. της Γ΄ΚΟΠ παρατηρώ ότι κωφεύετε ΑΠΑΝΤΕΣ. Να σας υπενθυμίσω ότι ο εν λόγω ιδιώτης κατέλαβε αξίωμα με την υπ ΄αριθμ. 9/15-6-2017 απόφαση Δ.Σ., στην οποία ο τότε Πρόεδρος κ. Παπαγεωργόπουλος αναφέρει κατηγορηματικά ότι ο κ. Μεσσήνης καλείται ως πρώτο αναπληρωματικό μέλος από την Πάτρα « με δεδομένο ότι σύμφωνα με το άρθρο 7 του Καταστατικού ο Ταμίας πρέπει να είναι μέλος του Κυνηγετικού Συλλόγου της έδρας της Ομοσπονδίας». 


Ιδιότητα την οποία είχε ο κ. Μεσσήνης ΑΠΩΛΕΣΕΙ και ΑΠΕΚΡΥΨΕ από το Δ.Σ., ώστε να έρθει ο επόμενος αναπληρωματικός από την Πάτρα.Δυστυχώς κύριοι του Δ.Σ.(μηδενός εξαιρουμένου) παρ΄ ότι γνωρίζετε τα ανωτέρω ΚΩΛΛΥΣΙΕΡΓΕΙΤΕ.Διότι, εάν είχατε ανατρέξει στο αρχείο της Γ΄Κ.Ο.Π. σε συνάρτηση με το Καταστατικό, θα είχατε βρει τις απαντήσεις για το ανωτέρω ζήτημα σε έγγραφα, τα οποία σας έχουν αποσταλεί κατά καιρούς από την Δημόσια Διοίκηση.


Θα πρέπει να καταλάβετε συνάδελφοι της Γ΄ Κ.Ο.Π. ότι η παράβλεψη ή η καταστρατήγηση του Καταστατικού λειτουργεί σαν τροχοπέδη σε όλους εμάς που είμαστε μέλη ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΩΝ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ και που πασχίζουμε να πείσουμε και να μαζέψουμε έκτακτες εισφορές ( 160.000 € και άνω) και  να σας τις αποδώσουμε. Διότι συνάδελφοι, όταν αυτές τις εποχές οι συμπολίτες μας στερούν τις οικογένειές τους για να εκδώσουν άδεια θήρας σε εμάς και βλέπουν να καταλαμβάνουν αξιώματα στην    Γ΄ΚΟΠ μη εκδίδοντες άδεια, πέστε μου πώς θα τους πείσουμε να μην πάνε σε μη συνεργαζόμενα σωματεία ή στο Δασαρχείο( τα οποία είναι και οικονομικότερα).


Ελπίζω με τα ανωτέρω να αφυπνιστείτε και να πράξετε ΑΜΕΣΑ τις προβλεπόμενες καταστατικές διαδικασίες, διότι μην ξεχνάτε ότι ο κ. Μεσσήνης λαμβάνει μέρος και σε οικονομικές αποφάσεις της Γ΄ Κ.Ο.Π.

Υ.Γ.  Το υπάρχον Καταστατικό, Συνάδελφοι, έχει λύσεις για άπαντα τα ζητήματα, το δε κυνήγι διέπεται από γραπτούς και άγραφους νόμους.
ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΑ!!!!”


Αυτή ήταν η επιστολή του κ. Παπαδάτου και είναι εύκολο να καταλάβει κανείς γιατί συμβαίνουν όλα αυτά. Ο κ. Χριστοφόρου σεν θέλει να φύγει ο κ. Μεσσήνης από το ΔΣ γιατί αν φύγει χάνει την πληοψηφία στο ΔΣ και κατά συνέπεια την καρέκλα. Μια καρέκλα που χρειάζεται πολύ από ότι φαίνεται μετά από αυτά που έχουν δημοσιευτεί στο πόρισμα της Περιφέρειας. (περισσότεα για αυτό σύντομα……)


Ο μόνος που στάθηκε στο ύψος του ήταν Αντιπρόεδρος της Γ’ ΚΟΠ κ. Δάρμας ο οποίος έστειλε την ακόλουθη επιστολή προς το ΔΣ της Γ’ ΚΟΠ :

” Λαμβάνοντας αφορμή τον θόρυβο που έχει ξεσπάσει γύρω από το πρόσωπο του Γραμματέως της Γ΄ ΚΟΠ παρακαλώ όπως γίνει άμεση ενημέρωση των μελών του ΔΣ της Γ΄ ΚΟΠ.

Ο δε γραμματέας έπρεπε είδη με επιστολή του να έχει προβεί στις απαιτούμενες διευκρινίσεις.

Είναι αδιανόητο να στερείτο αδείας κυνηγιού και να εκτελούσε χρέη ταμία της Γ΄ΚΟΠ.


Ως προς το ηθικό σκέλος (Το θεωρείτε ηθικό άτομο που δεν έχει εφοδιασθεί με άδεια κυνηγίου να εκτελεί καθήκοντα ταμία?) Αν δε υπάρχει και νομικό θέμα τίθεται θέμα λειτουργίας της  Γ΄ ΚΟΠ καθώς με την ψήφο του έχουν επηρεασθεί σημαντικές αποφάσεις της Ομοσπονδίας.


Δια τους λόγους αυτούς σας καλώ και πάλι ενθυμούμενοι πρωτίστως ότι η Γ΄ ΚΟΠ αντιπροσωπεύει τριάντα τρεις χιλιάδες κυνηγούς να προβείτε άμεσα τόσο το Προεδρείο όσο και ο Κ. Μεσσήνης στις
κινήσεις  τις πρέπουσες ώστε να αποκατασταθεί η ηρεμία στο σύνολο των Κυνηγών.

Σε αντίθετη περίπτωση η Διαφοροποίηση μου θα είναι πλήρης.(παρακαλώ όπως πρωτοκολληθεί.)


                 ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ                                                           ΠΑΤΡΑ
       ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Ν. ΔΑΡΜΑΣ                                                    17-11-2017
     ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Γ΄ ΚΟΠ”


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ