Αρχική » Grid with Sidebar » Κατω τα χερια απο την Ελαφονησο

Κατω τα χερια απο την Ελαφονησο

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Μετά τη δημοσιοποίηση από τους τηλεοπτικούς σταθμούς για την απόφαση της Κυβέρνησης να εντάξει στο Δίκτυο NATURA την παραλία του Σίμου στην Ελαφόνησο και να την εκποιήσει, εκφράζουμε την οργή μας.
 
Σας λέμε έξω από τα δόντια ότι εάν απαγορεύσετε έστω και ένα μέτρο από τους κυνηγότοπους του νησιού, όχι μόνο θα εισπράξετε την οργή των κυνηγών αλλά θα κάνουμε προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας.
 
Χωρίς να έχετε κανένα επιστημονικό στοιχείο που να αποδεικνύει ότι χρειάζεται η συγκεκριμένη περιοχή επιπλέον προστασία θα την εντάξετε στο NATURA και είναι σίγουρο πως θα ζητήσετε απαγόρευση του κυνηγίου.
 
Έχουμε χορτάσει από τα καραγκιοζιλίκια σας για δήθεν προστασία των περιοχών αυτών, ενώ γνωρίζετε ότι τα Δασαρχεία δεν έχουν ούτε τα κονδύλια αλλά ούτε και το επιστημονικό προσωπικό που χρειάζεται για να προστατέψει τις περιοχές NATURA , γιατί εσείς με τις πολιτικές σας διαλύσατε τη Δασική Υπηρεσία.
 
Καλούμε τους βουλευτές του Νομού Λακωνίας και το Δήμο Ελαφονήσου να αντιδράσουν ώστε να μην περάσουν αυτά τα σχέδια για την περιοχή.
 
Εμείς ως Κυνηγετικός Σύλλογος Μολάων με την Κυνηγετική Ομοσπονδία μας θα κάνουμε τα πάντα για να το αποτρέψουμε.
 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΕΜΙΤΣΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

SVESTONOF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ