Αρχική » Grid with Sidebar » ΚΣ Αμαλιάδας : Ορόσημο οι εκλογές της Κυριακής 7 Μαίου

ΚΣ Αμαλιάδας : Ορόσημο οι εκλογές της Κυριακής 7 Μαίου

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Σημαντικές οι εκλογές της 7ης Μαΐου για τον Κυνηγετικό Σύλλογο Αμαλιάδας αφού το νέο ΔΣ καλείται να λύσει προβλήματα και ενδυναμώσει τις σχέσεις μεταξύ των κυνηγών. Το iHunt.gr μίλησε με τον πρόεδρο του απερχομένου ΔΣ κ. Κώστα Μουσά ο οποίος μας είπε :

SVESTONOF
Με αφορμή τις επικείμενες εκλογές της 7ης Μαΐου στον Κυνηγετικό σύλλογο Αμαλιάδας, καλώ τους συναδέλφους κυνηγούς να έρθουν να συμμετάσχουν ΚΑΙ στη γενική συνέλευση του συλλόγου που θα αρχίσει στις 10¨30 π.μ. στα γραφεία του συλλόγου.
 
Επίσης προκειμένου να επιτευχθεί ένα δυναμικό νέο Δ.Σ. τονίζω στους συνάδελφους κυνηγούς πως θα πρέπει να μπουν στο παραβάν και να επιλέξουν άτομα με γνώμονα την ΠΡΟΣΦΟΡΑ στο σύλλογο και όχι τον κουμπάρο τον ξάδερφο τον αδερφό τον φίλο ή επειδή μας πρότειναν κάποιον κάποιοι άλλοι.
 
Με συναδελφικούς χαιρετισμούς…………
 
****Η φετινή χρονιά αποτελεί χρονιά ορόσημο στο σύλλογό μας συνάδελφοι!!!!”
 
Με αφορμή αυτά που είπε ο κ. Μουσάς θα θέλαμε να επισημάνουμε στους φίλους κυνηγούς ότι στους κυνηγετικούς συλλόγους δεν υπάρχουν “αντίπαλα ψηφοδέλτια” όπως στην πολιτική. Υπάρχουν μόνο υποψήφιοι και μόνο έτσι πρέπει να το βλέπουμε. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή στην επιλογή των ατόμων που ψηφίζουμε γιατί ανάμεσά τους μπορεί να υπάρχουν λαθροθήρες ή άτομα που βλέπουν το κυνήγι μόνο ως ένα τρόπο να “αναβαθμιστούν” σε μια τοπική κοινωνία. ΠΡΟΣΟΧΗ λοιπόν.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ