Αρχική » Grid with Sidebar » ΚΥΝΗΓΕΣΙΑ 2018 : Τι είδαμε στην έκθεση και στα εγκαίνια…VIDEO

ΚΥΝΗΓΕΣΙΑ 2018 : Τι είδαμε στην έκθεση και στα εγκαίνια…VIDEO

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Εχθές 30 Μαρτίου άνοιξε τις πύλες τις για το κοινό η κυνηγετική έκθεση ΚΥΝΗΓΕΣΙΑ 2018. Μια έκθεση που επισκεφθήκαμε εχθές και σας μεταφέρουμε τις πρώτες εντυπώσεις μας.
 
Η ΚΥΝΗΓΕΣΙΑ 2018 δεν έχει σε καμιά περίπτωση την λάμψη της περασμένης αντίστοιχης έκθεσης που πραγματοποιήθηκε το 2017. Είναι μια κυνηγετική έκθεση της οποίας λείπουν τα όπλα. Όλες οι μεγάλες εταιρείες του χώρου που εισάγουν όπλα, όπως η BERETTA, η BENELLI, η ΒROWNING, η FRANCHI, WINCHESTER, η BRENDA αλλά και η  εταιρεία TOURIS έλαμψαν δια της απουσίας τους. Οι λόγοι; Πολλά ακούγονται αλλά καλύτερα ας κρατάμε μικρό καλάθι και από τη στιγμή που δεν πήγαν στην έκθεση οι λόγοι λίγο ενδιαφέρουν.
 
Τα γνωστά περίπτερα με φυστίκια, χαλβάδες, λουκουμάδες, γυαλιά ηλίου, ασφάλειες ακόμη και massage έχουν αυξηθεί διαψεύδοντας τους διοργανωτές που πέρσι υποστήριζαν ότι τέτοια περίπτερα δεν έχουν θέση σε μια κυνηγετική έκθεση.
 
Το μεγάλο και δυνατό χαρτί της έκθεσης είναι το κομμάτι ΚΥΝΟΦΙΛΙΑ. Πολλές εκθέσεις, και κυνοφιλικές διαλέξεις υψηλού επιπέδου  θα είναι σίγουρα πόλος έλξης για πολλούς επισκέπτες και σίγουρα αξίζει κάποιος να επισκεφθεί την έκθεση μόνο για αυτό το λόγο.
 
Στα εγκαίνια που πραγματοποιήθηκαν εχθές ο πολιτικός κόσμος σνόμπαρε την έκθεση και δεν υπήρχε η παρέλαση πολιτικών των προηγούμενων ετών.
 
Παρόλα αυτά την έκθεση εγκαινίασε ο Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος κ. Φάμελλος (ήρθε ειδικά από τη Θεσσαλονίκη για αυτό το λόγο) ο οποίος για μια ακόμη φορά με αυτά που είπε μας έδωσε να καταλάβουμε ότι θέλει να βοηθήσει το κυνήγι.
 
Ακόμη παραβρέθηκαν ο ο βουλευτής Αττικής των ΑΝΕΛ κ. Κώστας Κατσίκης Βουλευτής Λακωνίας  κ. Αραχωβίτης Σταύρος και ο βουλευτής Κωνσταντίνος Τασούλας.
 
Αυτός που έλλειψε από τα χθεσινά εγκαίνια είναι Πρόεδρος της ΚΣΕ κ. Νίκος Παπαδόδημας εξαιτίας ενός προβλήματος υγείας. 
 
 
Μερικά από τα περίπτερα που ξεχωρίζουν είναι αυτό της Δ’ ΚΟΣΕ και της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος όπου οι επισκέπτες μπορούν να πάρουν μέρος σε ένα καλοφτιαγμένο διαδραστικό κουΐζ , η ALFA GAME του Σπύρου Ασπρογέρακα όπου μπορείτε να βρείτε εξαιρετικές προσφορές σε είδη ένδυσης και υπόδησης καθώς και να θαυμάσετε τα εξαιρετικής ποιότητας όπλα Chapuis.
 
 
Ο Πρόεδρος της Δ’ ΚΟΣΕ με τους θηροφύλακες στο περίπτερο της Ομοσπονδίας
 
 
Το περίπτερο της ALFA GAME
 
Φυσικά και δεν θα μπορούσαν λείψουν από την έκθεση οι τροφές SVESTONOF. 
 
 
Στο περίπτερο σας περιμένουν ο Κώστας και ο Παναγιώτης Svestonof με όλες τις τροφές και φυσικά όλα τα συμπληρώματα διατροφής.
 
Επίσης αξίζει να επισκεφθείτε το περίπτερο της INOX DOG HOUSE  όπυ μπορείτε να δείτε εντυπωσιακές κατασκευές για τη μεταφορά των σκύλων μας.
 
 
Όλες οι εκθέσεις πρέπει να στηρίζονται από τους κυνηγούς έτσι και αυτή η έκθεση, παρά τα όποια προβλήματα και ελλείψεις μπορεί να έχει αξίζει να στηριχτεί με την ελπίδα ότι αυτή η έκθεση ή κάποια καινούργια έκθεση θα είναι καλύτερη του χρόνου.
 
Κώστας Λουρής για το iHunt.gr
 

SVESTONOF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ