Αρχική » Grid with Sidebar » “Κυνηγετικα Νεα” θα ονομαζεται η νεα εφημεριδα

“Κυνηγετικα Νεα” θα ονομαζεται η νεα εφημεριδα

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

SVESTONOF

 

Κατόπιν πολλών ερωτημάτων και e-mail που λάβαμε σχετικά με πρόσφατη ανάρτησή μας για «κάτι νέο που ετοιμάζεται στον κυνηγετικό τύπο»,  ρωτήσαμε και μάθαμε…

 

Όχι πολλά, αλλά, πάντως, ενδιαφέροντα:

 

  • Στην ομάδα που αυτή τη στιγμή «τρέχει»  την προσπάθεια μετέχουν τα στελέχη της εκδοτικής και συντακτικής ομάδας της «Κυνηγεσίας» (Ν. Λελούδας, Σ. Κοσκινάς, Μ. Ιορδάνογλου κ.λπ.), μαζί με το Δ. Στριλάκο που πριν λίγο καιρό αποχώρησε από τη Διεύθυνση του «Έθνος Κυνήγι». Δίπλα τους θα αρθρογραφούν μεγάλα ονόματα του κυνηγετικού χώρου, αλλά και επαγγελματίες δημοσιογράφοι που θα καταπιάνονται με ευρύτερα ζητήματα, τα οποία είναι συνυφασμένα με τον κόσμο των κυνηγών.
  • Αυτό που ετοιμάζουν είναι μια εβδομαδιαία κυνηγετική εφημερίδα, που θα κυκλοφορεί αυτόνομη στα περίπτερα και σε χαμηλή τιμή, δίπλα στις άλλες μεγάλες εφημερίδες της χώρας.Το όνομα της θα είναι «Κυνηγετικά Νέα», καθώς αποκτήθηκαν και κατοχυρώθηκαν νομικά τα δικαιώματα του τίτλου του παλιού ιστορικού περιοδικού.
  • Στόχος τους είναι να δημιουργηθεί μια εφημερίδα με «νεύρο», αποκαλυπτική και επιθετική, με θεματογραφία και ρεπορτάζ που θα ξαφνιάζουν …και θα «τσούζουν». Ίσως και γι’ αυτό ακριβώς οι πρώτες πληροφορίες που είχαν φτάσει σε εμάς, προέρχονταν από πολιτικό κόμμα που είχε ενοχληθεί από μια έρευνα που ετοίμαζαν!
  • Πότε θα εκδοθεί το πρώτο φύλλο δεν μάθαμε, αλλά είναι ηλίου φαεινότερο ότι θα συμπίπτει με την έναρξη της νέας κυνηγετικής σεζόν ή λίγο νωρίτερα (Ιούλιος – Αύγουστος).

 

ihunt.gr

 


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ