Αρχική » Grid with Sidebar » Κυνηγετικη γιορτη απο τον ΚΣ Αμπελοκηπων

Κυνηγετικη γιορτη απο τον ΚΣ Αμπελοκηπων

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

SVESTONOF

 

 

Σε μια μοναδική καλοκαιρινή βραδιά, στο αύλιο χώρο δίπλα στην εκκλησία της «Αναστάσεως του Κυρίου» ,εντός του στρατοπέδου «Μ. Αλεξάνδρου» στους Αμπελόκηπους ,τα μέλη του Κυνηγετικού Συλλόγου Αμπελοκήπων κλήθηκαν να γιορτάσουν μαζί στην «Γιορτή Έναρξης Κυνηγιού» , την γιορτή θεσμό για κάθε κυνηγετικό σύλλογο .

 

Παλιοί και νέοι συνάδελφοι , φίλοι και γνωστοί από όλες τις γωνίες της πόλης συναντήθηκαν εκεί και κατάφεραν να συνθέσουν μια γιορτινή και γεμάτη « κυνηγετική» χροιά ,ατμόσφαιρά .

 

Στο «μενού»της βραδιάς η ζωντανή λαϊκή και ποντιακή μουσική , το άφθονο ποτό και τα εκλεκτά ψητά , τα οποία προσφέρθηκαν όλα, δωρεά του Συλλόγου .

 

Στην προσφώνηση του ο Πρόεδρος του Κ. Σ . Αμπελοκήπων κος Απόστολος Γιαπουτζής, αφού ευχαρίστησε όλα τα μέλη – εθελοντές για την διοργάνωσης της γιορτής , ευχήθηκε στα μέλη του Συλλόγου καλή κυνηγετική χρονιά τονίζοντας επίσης την σημασία που πρέπει να δείχνουν για την τήρηση των κανόνων ασφάλειας στο κυνήγι ,όπως και στην νομοθεσία που το διέπει .

 

Ευχαρίστησε δε τέλος τον Δήμο Αμπελοκήπων –Μενεμένης και τον Δήμαρχο κο. Κυριζόγλου ,ο οποίος τίμησε με την παρουσία του την γιορτή ,για την συνεχή αρωγή του στις εκδηλώσεις του Συλλόγου

Στην προσφώνηση του ο κος. Κυριζόγλου αφού ευχαρίστησε το Δ Σ του Συλλόγου Αμπελοκήπων για την πρόσκληση ,αναφέρθηκε για την σπουδαιότητα της ύπαρξης και της συνέχισης της δραστηριότητας του κυνηγιού και για την σημασία που διαδραματίζει για προστασία της φύσης . 

 

Τέλος τον λόγο πήρε ο Πρόεδρος της ΚΟΜΑΘ ,κος Νίκος Καλογεράκος και αφού εξήρε την προσπάθεια της διοίκησης του Συλλόγου και την επιτυχή διοργάνωση της γιορτής , έκανε λόγο για την ανάγκη συσπείρωσης και παρουσίας των μελών των κυνηγετικών οργανώσεων στις εκδηλώσεις των Συλλόγων τους.

 


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ