Αρχική » Grid with Sidebar » Κυνηγετικός Σύλλογος Αμαλιάδας : Στο τελικό στάδιο βρίσκεται η μελέτη απελευθέρωσης θηράματων

Κυνηγετικός Σύλλογος Αμαλιάδας : Στο τελικό στάδιο βρίσκεται η μελέτη απελευθέρωσης θηράματων

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Σε εξέλιξη βρίσκεται και συγκεκριμένα στο τελικό στάδιο η διαδικασία έγκρισης της μελέτης απελευθέρωσης θηραμάτων που έχουμε καταθέσει για λογαριασμό του Κυνηγετικού συλλόγου Αμαλιάδας στην Διευθυνση Δασών από το περασμένο Φθινόπωρο. Συγκεκριμένα τις περασμένες ημέρες επικοινώνησε μαζί μου η υπεύθυνη της Υπηρεσίας Διεύθυνσης Δασών Ν. Ηλείας, προκειμένου να τακτοποιηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες για την τελική έγκριση μελέτης απελευθέρωσης θηραμάτων από τον σύλλογό μας.
 
Η εν λόγω μελέτη αφορά τα θηράματα φασιανό και ορτύκι. Πρόκειται για μια δέσμευση προς τα μέλη του συλλόγου μας, που είχε δοθεί κατά την περασμένη Γενική Συνέλευση πέρσι, και που οι ίδιοι κυνηγοί μου ζήτησαν να προχωρήσουμε σε απελευθέρωση εκτός του Φασιανού και σε ορτύκι. Έτσι, αναμένουμε τις επόμενες ημέρες να δοθεί και η τελική έγκριση από την αποκεντρωμένη, και τμήμα της Διεύθυνσης δασών και να προβούμε στην προμήθεια των προς απελευθέρωση θηραμάτων.
 
Παράλληλα, πρέπει θεωρώ να ενημερώσω τα μέλη του συλλόγου μας, πως αν όλα μας πάνε κατ΄ευχήν, θα προβούμε και σε απελευθέρωση λαγών το συντομότερο. όπως ήδη έχουμε ενημερώσει τα μέλη μας φέτος ξεκινήσαμε την επαναλειτουργία του λαγοτροφείου του συλλόγου μας, έπειτα από επίπονες εργασίες συντήρησης και επισκευής του λαγοτροφείου και των κλωβών μέσα σε αυτό.
 
Ενώ ο κ. Μούσχος, αντιπρόεδρος του συλλόγου που τον όρισα ως υπεύθυνο για την επιμέλεια και φροντίδα του λαγοτροφείου, μιας και τον θεώρησα ως τον πλέον έμπειρο και κατάλληλο για αυτή την δουλειά λόγω πρότερης ενασχόλησης του με το αντικέιμενο αυτό και κατά το παρελθόν, με ενημέρωσε πως ήδη έχουν γεννηθεί τα πρώτα λαγάκια από τους λαγούς του λαγοτροφείου μας, και αναμένουμε και συνέχεια προκειμένου να προχωρήσουμε στο καλύτερο δυνατό επίπεδο.
 
Συνάδελφοι, γνωρίζετε πολύ καλά και το έχουμε αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια στην πορεία μας, πως σκοπός μας είναι η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση σας, αφιερώνοντας άπλετο προσωπικό χρόνο και με κόπο,  αλλά και προάσπιση των συμφερόντων τόσο των δικών σας όσο και του συλλόγου αποβάλλοντας από δίπλα μας κάθε τι που θα μπορούσε ενδεχομένως να υποκινηθεί από προσωπικά ωφέλη και φιλοδοξίες και έτσι θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε. 
 
Κώστας Μουσάς, Πρόεδρος Κυνηγετικού Συλλόγου Αμαλιάδας
 

SVESTONOF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ