Αρχική iHunt.gr Κυνηγός βρήκε τα λείψανα άλλου κυνηγού που είχε χαθεί το 1968

Κυνηγός βρήκε τα λείψανα άλλου κυνηγού που είχε χαθεί το 1968

από iHunt Team

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Τα οστά που ανήκουν σε κυνηγό ο οποίος είχε εξαφανιστεί το 1968 βρήκε ένας άλλος κυνηγός σε περιοχή του Άινταχο. Δίπλα στον σκελετό βρέθηκε το πορτοφόλι του, με την ταυτότητα άθικτη.

SVESTONOF

Μπροστά στον σκελετό ενός άνδρα βρέθηκε ένας κυνηγός την ώρα που βρισκόταν σε βραχώδη περιοχή του Άινταχο, κυνηγώντας αγριοκάτσικα.

Όπως αποκαλύφθηκε στη συνέχεια τα οστά ανήκαν σε έναν άλλο κυνηγό, ο οποίος ήταν εξαφανισμένος από το 1968.

Ο Ρέιμοντ Τζόουνς, 39 ετών, εθεάθη για τελευταία φορά στις 7 Σεπτεμβρίου 1968, ενώ κυνηγούσε περίπου 160 μίλια βορειοδυτικά από τους καταρράκτες του Άινταχο.

Σύμφωνα με τον σερίφη της κομητείας, το γραφείο του έλαβε μια αναφορά από τον κυνηγό οτι βρήκε τα οστά και αμέσως κινητοποήθηκαν οι αστυνομικοί που μετέβησαν στο σημείο.

Η ταυτότητα του νεκρού κυνηγού βρέθηκε άθικτη στο πορτοφόλι του.

“Είναι μια πραγματικά βραχώδης, απόκρημνη περιοχή και δεν είμαστε πραγματικά σίγουροι για το τι συνέβη”, είπε ο σερίφης.

Ο Τζόουνς κηρύχθηκε νεκρός το 1970, συμπλήρωσε ο σερίφης συμπληρώνοντας πως λείψανα θα παραδοθούν στην οικογένειά του.

Πάνω από 70 άτομα,με τη βοήθεια σκύλου και ελικοπτέρου είχαν πάρει μέρος στις έρευνες για τον εντοπισμό του κυνηγού εκείνη την εποχή, αλλά η κακοκαιρία με σφοδρές χιονοπτώσεις ήταν η αιτία που σταμάτησαν οι έρευνες.

Πηγή :news247.gr


Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα