Αρχική » Grid with Sidebar » Κ.Σ. Αμαλιάδας : Επιτακτική η ανάγκη για τη χρήση του πορτοκαλί γιλέκου

Κ.Σ. Αμαλιάδας : Επιτακτική η ανάγκη για τη χρήση του πορτοκαλί γιλέκου

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Με αφορμή την έναρξη της κυνηγετικής περιόδου του Λαγού και του αγριόχοιρου το Σάββατο, 15 Σεπτεμβρίου θα ήθελα εκ μέρους του Δ.Σ. του Κυνηγετικού Συλλόγου Αμαλιάδας, να ευχηθώ σε όλους καλή σαιζόν, με καλά αλλά προπάντων ΑΣΦΑΛΗ κυνήγια. Ενώ ευχόμαστε όλοι οι συνάδελφοι, να περάσουν όμορφες κυνηγετικές στιγμές με την παρέα τους.
 
Επιτακτική είναι η ανάγκη χρήσης τουλάχιστον του πορτοκαλί γιλέκου, ή άλλου οποιουδήποτε ρούχου έντονου χρώματος που θα μας κάνει άμεσα αντιληπτούς από τους δίπλα μας μέσα στο δάσος, όχι μόνο γιατί το επιβάλλει ο νόμος, αλλά για την δική μας πρωτίστως ασφάλεια. Η επιστροφή στα σπίτια μας, στις οικογένειές μας, μετά το κυνήγι είναι υπεράνω κάθε τι διαφορετικού.  Φέτος θα πρέπει, και εύχομαι, να είναι η χρονιά που ΔΕΝ θα θρηνήσουμε άλλα θύματα στο κυνήγι, που οφείλεται στην επιπολαιότητα ή στην μη χρήση πορτοκαλί γιλέκου.
 
Πρέπει όλοι οι συνάδελφοι να αντιληφθούν πως είναι ένα θέμα ζωής και θανάτου. Το λάθος δεν αργεί να γίνει επειδή ο συνάδελφος κυνηγός δεν μας αντιλήφθηκε έγκαιρα πάνω στην ένταση της στιγμής και επειδή δεν ήμασταν εύκολα και άμεσα αντιληπτοί λόγω της παραλλαγής τύπου “ράμπο” που δυστυχώς μερικοί επιμένουν.
Τέλος υπενθυμίζω στα μέλη του Κυνηγετικού Συλλόγου Αμαλιάδας πως τόσο εγώ όσο και η υπόλοιπη διοίκηση, είμαστε πάντα δίπλα στα μέλη του συλλόγου, σε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει και πάντα στη διάθεση σας να σας βοηθήσουμε στο οτιδήποτε χρειαστεί. 
 
Καλά κυνήγια λοιπόν.
 
Κώστας Λουρής
Πρόεδρος ΚΣ Αμαλιάδας

SVESTONOF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ