Αρχική » Grid with Sidebar » Λάτρης του κυνηγιού ο ιδρυτής του Facebook!!!!

Λάτρης του κυνηγιού ο ιδρυτής του Facebook!!!!

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Εξακολουθεί να παραμένει εντυπωσιακό όταν ανακαλύπτεις μια διασημότητα παγκοσμίου βεληνεκούς,έναν νέο άνθρωπο,αυτοδημιούργητο και πασίγνωστο που μοιράζεται μαζί σου,το ίδιο πάθος για το κυνήγι !!! Ο Mark Zuckerberg,ιδρυτής και ιδιοκτήτης του Facebook, εξέπεμψε χτες  ζωντανά στο Facebook και δήλωσε την αγάπη του για το κυνήγι, και την ικανότητα συγκομιδής τροφής απευθείας από την φύση. Στο ζωντανό βίντεο 30 λεπτών,ο Mark είπε: «Η τροφή έχει καλύτερη γεύση όταν την μαγειρεύετε μόνοι σας, αλλά η γεύση είναι διπλά καλύτερη όταν έχετε θηρεύσει το ζώο μόνοι σας.”
 
Κάποιος από τους θεατές του βίντεο του Μαρκ τον ρώτησε αν κυνηγά, και ο Μαρκ επιβεβαίωσε ότι φυσικά και κυνηγάει (όταν έχει το χρόνο.) Ο Mark δήλωσε: «Ναι,φυσικά και κυνηγάω. Είναι ο καλύτερος τρόπος για να αισθάνομαι συνδεδεμένος με τη μητέρα φύση. ” Και συνέχισε λέγοντας ,” Αν πρόκειται να φάμε κρέας, θα πρέπει να γνωρίζουμε από πού προέρχεται. “
 
” Γιατί στην τελική αυτή είναι η έννοια του κυνηγιού. Το να είσαι σε θέση μόνος σου να συλλέγεις και να παρέχεις τροφή για την οικογένειά σου,αυτό  είναι από μόνο του μια τεράστια επιβράβευση.”
 
Ο Mark είπε ότι άρχισε το κυνήγι όταν ήταν περίπου 4 ή 5 χρόνων,και από τότε το έχει κυριολεκτικά λατρέψει !!!
 
Αλέξανδρος Παλαιολόγος για το iHunt.gr

SVESTONOF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ