Αρχική » Grid with Sidebar » Λαμία: Το αγριογούρουνο, οι “κλέφτες” ο σκύλος και η αστυνομία…VIDEO

Λαμία: Το αγριογούρουνο, οι “κλέφτες” ο σκύλος και η αστυνομία…VIDEO

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Αντιμέτωποι με ένα μεγάλο αγριογούρουνο ήρθαν αργά το βράδυ της Πέμπτης δύο φίλοι οι οποίοι είχαν βγάλει βόλτα με το αυτοκίνητο τους στην περιοχή του Αφανού.

SVESTONOF

Λίγο μετά τις 23.00 το μεγαλόσωμο ζώο εμφανίστηκε μπροστά τους, μέσα στα σπίτια στην περιοχή του Αφανού. Και ενώ μετά την αρχική θέα του άγριου ζώου θεώρησαν ότι το τελευταίο είχε αποχωρήσει, κατέβηκαν από το όχημα προκειμένου να συνεχίσουν πεζοί.

Το αγριογούρουνο όμως φαίνεται πως είχε άλλα σχέδια. Εμφανίστηκε ξανά μπροστά τους. Φοβούμενοι τα χειρότερα με την βοήθεια ενός γείτονα αμόλησαν ένα σκύλο δίωξης προκειμένου το άγριο ζώο να τραπεί σε φυγή εκτός της κατοικημένης περιοχής. Κάτι τέτοιο όμως δεν συνέβη. Εν αντιθέσει, αφού ο σκύλος πήρε στο κατόπι το αγριογούρουνο, το τελευταίο εγκλωβίστηκε σε ένα οικόπεδο με βάτα για λίγη ώρα.

Εκείνη την ώρα επικράτησε ο χαμός. Ο σκύλος γαύγιζε συνεχώς με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί αναστάτωση και οι περίοικοι να ανησυχήσουν. Κάποιοι μάλιστα θεώρησαν ότι… κλέφτες προσπαθούσαν να εισέλθουν σε κάποιο σπίτι και ο σκύλος τους πήρε “χαμπάρι” με αποτέλεσμα να καλέσουν την αστυνομία. Η ΕΛ.ΑΣ έφτασε στο σημείο αλλά το μεγαλόσωμο ζώο είχε προλάβει και είχε εξαφανιστεί εκτός κατοικημένης περιοχής.

Άνετα πλέον, παρόμοια περιστατικά, τα λέμε καθημερινότητα ακόμη και στην πόλη της Λαμίας.

Πηγή : https://lamianow.gr/


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ