Αρχική » Grid with Sidebar » Λαμία: “Δεν ήταν ατύχημα αλλά δολοφονία” λέει η οικογένεια του Κώστα Βεράκη…VIDEO

Λαμία: “Δεν ήταν ατύχημα αλλά δολοφονία” λέει η οικογένεια του Κώστα Βεράκη…VIDEO

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Κακιά στιγμή ή δολοφονία;
 
«Δεν ήταν αδελφικοί φίλοι με τον γιατρό. Αυτός ξέρει γιατί τον πυροβόλησε και τον σκότωσε… », λέει η μάνα του Κώστα Βεράκη που κατά την αναπαράσταση που έγινε σήμερα δεν άντεξε και ξέσπασε φωνάζοντας «Είσαι ο φονιάς του παιδιού μου» – «Ήταν ατύχημα» επιμένει η άλλη πλευρά.
 
Πριν από ένα χρόνο, η τοπική κοινωνία είχε συγκλονιστεί από τον τραγικό θάνατο του 39χρονου Κώστα Βεράκη, πατέρα ενός παιδιού.
 
Τον είχε πυροβολήσει μέσα στο μαγαζί του ένας 45χρονος Λαμιώτης γιατρός, που είχε πάει πρωί – πρωί για να αφήσει το όπλο του.
 
Τότε ο γιατρός συντετριμμένος είχε κάνει λόγο για ένα τραγικό ατύχημα. Είχε πει μάλιστα πως «σκότωσα τον αδελφό μου…», αφού όπως ο ίδιος είχε πει με το θύμα ήταν κολλητοί φίλοι (διαβάστε σχετικά).
 
 
Σήμερα το πρωί μετά από αίτημα της οικογένειας και εντολή του Προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λαμίας Νικήτα Θεολογίτη έγινε η αναπαράσταση του τραγικού συμβάντος στο κατάστημα του αδικοχαμένου Κώστα Βεράκη, παρουσία του Εισαγγελέα, του Ιατροδικαστή Ηλία Μπογιόκα, της τεχνικής Συμβούλου της οικογένειας, συνηγόρων των δυο πλευρών και φυσικά του γιατρού.
 
Τραγικές φιγούρες η κόρη, η σύζυγος και η μητέρα του Κώστα Βεράκη, η οποία δεν άντεξε και όταν έφευγε ο γιατρός έτρεξε πίσω του φωνάζοντας «Είσαι ο φονιάς του παιδιού μου».
 
«Οι δυο τους ξέρουν τι έγινε. Το παιδί μου το μυστικό το πήρε μαζί του στον τάφο. Αυτός ξέρει γιατί τον πυροβόλησε και τον σκότωσε. Δεν ήταν αδελφικοί φίλοι. Ούτε καν φίλοι. Δεν υπήρχαν οικογενειακές σχέσεις. Όλα όσα είπε στην αστυνομία από την αρχή είναι ψέματα. Θέλω να λάμψει η αλήθεια. Θα την βρει η δικαιοσύνη και θα δείτε ότι δεν ήταν ατύχημα, αλλά δολοφονία…», είπε η μητέρα του Κώστα Βεράκη.
 
Δείτε τι είπε στις κάμερες αμέσως μετά την αναπαράσταση του τραγικού συμβάντος ο Ιατροδικαστής Πειραιά που έχει αναλάβει την υπόθεση Ηλίας Μπογιόκος.
 

SVESTONOF
Την άποψη ότι δεν ήταν ατύχημα, αλλά δολοφονία, εξέφρασαν και οι συνήγοροι από την πλευρά της οικογένειας, μιλώντας αμέσως μετά την αναπαράσταση για την υπόθεση:

 
«Δεν ωφελούν αυτή τη στιγμή οι αβάσιμες και βαρύγδουπες δηλώσεις… », είπε από την πλευρά της υπεράσπισης του γιατρού ο ποινικολόγος Γιώργος Δούμας, ο οποίος ζήτησε να πρυτανεύσει η λογική και να αφεθεί η δικαιοσύνη απερίσπαστη να εκτελέσει το καθήκον της.
 
Δείτε το βίντεο:
 

 


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ