Αρχική » Grid with Sidebar » Λυκόμορφο βολτάρει μέσα στην πόλη των Μεγάρων…VIDEO

Λυκόμορφο βολτάρει μέσα στην πόλη των Μεγάρων…VIDEO

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Σε θέμα ημερήσιας διάταξης έχει εξελιχτεί στην χώρα μας ο κατά τα άλλα “σπάνιος” λύκος.

SVESTONOF

Αυτή την φορά είχαμε εμφάνιση λύκου ΜΕΣΑ στην πόλη των Μεγάρων, προφανώς προς αναζήτηση εύκολης τροφής (σκύλων και γατιών).

Οι συχνότατες πλέον και ολοένα αυξανόμενες εμφανίσεις λύκων εντός πολλών και διαφορετικών κατοικημένων περιοχών αλλά ιδίως οι πολύ κοντινές συναντήσεις με ανθρώπους είναι ένα άκρως ανησυχητικό φαινόμενο που τείνει να γίνει επικίνδυνη ρουτίνα και θα έπρεπε ήδη εδώ και χρόνια να είχε προβληματίσει τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Η κατάσταση δείχνει να γίνεται πολύ επικίνδυνη πλέον για τους ανθρώπους που δραστηριοποιούνται στην ύπαιθρο, ιδιαίτερα για τα μικρά παιδιά και για τους ηλικιωμένους μιας και κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί με ασφάλεια ποια θα είναι η αντίδραση των άγριων ζώων σε περίπτωση που συναντηθούν με ένα παιδάκι η μια ανήμπορη γιαγιά.

Προφανώς κάποιοι (ονόματα δεν λέμε, “οικογένειες” και υπολήψεις δεν θίγουμε) προσπαθούν πολύ σκληρά να μας πείσουν και μαζί να πείσουν και τον ανίδεο κοσμάκη των μεγαλουπόλεων για την περίφημη “σπανιότητα” του λύκου στην χώρα μας.

Ευτυχώς ή δυστυχώς για αυτούς το “σπάνιο”, “απειλούμενο” και κατά τα άλλα “υπό εξαφάνιση” αντικείμενο των μελετών τους συνεχίζει να τους διαψεύδει με τον καλύτερο τρόπο.

Δείτε το βίντεο στο σύνδεσμο που ακολουθεί https://fb.watch/9SIpajd7jm/


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ