Αρχική » Grid with Sidebar » Μέχρι 200 φυσίγγια θα μπορεί να αγοράζει κάποιος και με τα κυνηγομάγαζα να έχουν πόρτες σαν της…τράπεζας

Μέχρι 200 φυσίγγια θα μπορεί να αγοράζει κάποιος και με τα κυνηγομάγαζα να έχουν πόρτες σαν της…τράπεζας

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Σε καθεστώς παρακολούθησης κινδυνεύουν να βρεθούν οι Έλληνες κυνηγοί, σύμφωνα με πληροφορίες από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη αφού αναμένεται να εκδοθεί υπουργική απόφαση που θα απαγορεύει την αγορά περισσότερων από 200 φυσιγγίων !!

SVESTONOF

Μάλιστα για την αγορά τους θα απαιτείται η καταγραφή των στοιχείων τους και η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας !! Οι παράλογες απαιτήσεις δεν περιορίζονται μόνο στους κυνηγούς αλλά επεκτείνονται και στα κυνηγομάγαζα που θα μετατραπούν σε …οχυρά με πυκνά κάγκελα ή ρολά αλλά και ειδική διπλή πόρτα ασφαλείας όπως αυτή που έχουν οι τράπεζες!!

Η απόφαση αυτή ετοιμάζεται εν αγνοία των κυνηγετικών οργανώσεων και της ΚΣΕ και αν τελικά υπογραφεί θα δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα στην ήδη ταλαιπωρημένη αγορά κυνηγετικών ειδών. Πόσα από τα καταστήματα κυνηγετικών ειδών θα αντέξουν ένα τεράστιο έξοδο όπως οι πόρτες ασφαλείας όπως αυτές που έχουν οι τράπεζες;

Φαίνεται ότι κάποιοι θέλουν να δυσκολέψουν την ζωή των κυνηγών και των εμπόρων κυνηγετικών ειδών και οι φήμες λένε ότι η συγκεκριμένη ιστορία κρύβει και τον …Εφιάλτη της, όπως πάντα σε αυτήν εδώ την χώρα .

Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές και ελπίζουμε να πρυτανεύσει η λογική και όλα αυτά να μείνουν ως σχέδια και να μην υλοποιηθούν.

Υπάρχουν πολλά κενά και πολλά ερωτηματικά  σε αυτό το “διαβολικό” σχέδιο που είναι αμφίβολο αν μπορούν να απαντηθούν…….

Ο Εκηβόλος 


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ