Αρχική » Grid with Sidebar » Μήνυση για λαθροθηρία στην Αλμωπία

Μήνυση για λαθροθηρία στην Αλμωπία

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Στις αρχές Γενάρη  του 2018, μετά από καταγγελίες που είχαν φτάσει στον Κυνηγετικό Σύλλογο Αλμωπίας, ο Ομοσπονδιακός Θηροφύλακας της περιοχής κ. Ταχυδρομίδης Άγγελος, εντόπισε μετά τις δέκα το βράδυ, όχημα να κινείται κυκλικά – δεξιά αριστερά, με τους προβολείς, εντός του Καταφυγίου Άγριας Ζωής «Τζένα – Πίνοβο». 
 
Ο Ομοσπονδιακός Θηροφύλακας κινήθηκε προς το ύποπτο όχημα το οποίο και σταμάτησε για έλεγχο όταν έφτασε κοντά χωρίς να γίνει αντιληπτός.
 
Ο οδηγός του οχήματος, είχε δίπλα του δεμένο δίκαννο εκτός θήκης (νύχτα και σε καταφύγιο) και δύο φυσίγγια για λαγό δίπλα στο όπλο.
 
Ο θηροφύλακας μας, αφού δήλωσε την ιδιότητα του και επέδειξε την ταυτότητά του, ανακοίνωσε τις παραβάσεις στον οδηγό του οχήματος και προχώρησε σε κατάσχεση του όπλου του, ενώ εναντίον του κατατέθηκε μήνυση για τις παραπάνω παραβάσεις του νόμου περί θήρας.
 
Ο Πρόεδρος Βασίλης  Καραδήμος και το Διοικητικό του Κυνηγετικού Σύλλογου Αλμωπίας, συγχαίρουν τον ομοσπονδιακό θηροφύλακα της ΣΤ’ ΚΟΜΑΘ κ. Ταχυδρομίδη για την παραπάνω σύλληψη. Συνεχίζουμε με κάθε τρόπο και μέσο να περιφρουρούμε και να προστατεύουμε το φυσικό περιβάλλον και τα  θηράματα της περιοχής.
 
iHunt.gr
 

SVESTONOF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ