Αρχική » Grid with Sidebar » Μαρτυρία κυνηγών περιπλέκει το θρίλερ με το θάνατο της 44χρονης

Μαρτυρία κυνηγών περιπλέκει το θρίλερ με το θάνατο της 44χρονης

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Δύο κυνηγοί που έτυχε να συναντηθούν στο σημείο που βρέθηκε νεκρή η 44χρονη μητέρα, δίνουν νέα διάσταση στην υπόθεση του θανάτου της.
 
Οι δύο άνδρες έκλεισαν ραντεβού να συναντηθούν στο συγκεκριμένο σημείο, την ημέρα που η γυναίκα εξαφανίστηκε. Είναι η ίδια μέρα, που έχει καταγραφεί από κάμερες το αυτοκίνητό της, να κατευθύνεται με μεγάλη ταχύτητα προς την συγκεκριμένη παραλία.
 
Το τελευταίο σημείο που την έχουν καταγράψει οι κάμερες ενός αγροκτήματος να περνάει με το αυτοκίνητό της, είναι περίπου 5 χιλιόμετρα από την επίμαχη παραλία.
 
Η ώρα καταγραφής είναι λίγο μετά τις 14:00 το μεσημέρι. Με την ταχύτητα που πήγαινε η γυναίκα, λίγα λεπτά αργότερα, θα έπρεπε να είχε φτάσει στην παραλία.
 
Όμως, όπως αποκαλύπτουν οι δύο κυνηγοί που είχαν ραντεβού στο σημείο, το αυτοκίνητό της, μέχρι τις 16:00 το απόγευμα που ήταν εκείνοι εκεί, δεν είχε φανεί.
 
Συγκεκριμένα, ο ένας κυνηγός ήταν στο σημείο από τις 15:30 μέχρι τις 16:00 περιμένοντας τον φίλο του.
 
Όπως είπε ο ίδιος, αυτό το μισάωρο που ήταν εκεί -και άρα είχε παρατηρήσει αρκετά το σημείο αφού ήταν μόνος του περιμένοντας- δεν υπήρχε εκεί αυτοκίνητο.
 
Μάλιστα, όπως περιέγραψε ο ίδιος στο sinidisi, επειδή πηγαίνει συχνά στο συγκεκριμένο σημείο, δεν έχει ξαναδεί ποτέ εκεί, το χρυσαφί αυτοκίνητο της 44χρονης…
 
Το είδε όμως, τόσο ο ίδιος όσο και άλλοι κυνηγοί, την επόμενη μέρα. Την Κυριακή. Μάλιστα, ο νεαρός κυνηγός πλησίασε όπως αποκάλυψε, το αυτοκίνητο (σε απόσταση περίπου 10 μέτρων) χωρίς ωστόσο να διακρίνει αν υπήρχε μέσα κάποιος ή κάποιοι καθώς τα τζάμια ήταν θολά (από τη φωτιά όπως αποδείχθηκε αργότερα).
 
Τι συνέβη λοιπόν το μοιραίο μεσημέρι; Αν είναι ακριβής η μαρτυρία των κυνηγών, η γυναίκα δεν πήγε απευθείας στην παραλία. Πού πήγε; Συναντήθηκε με κάποιον; Κι όταν τελικά έφτασε στην παραλία, ήταν μόνη;
 
Η μπλε λεκάνη στο κάθισμα του συνοδηγού που κινεί υποψίες
Σύμφωνα με την εκπομπή LiveNews, μέσα στο αυτοκίνητο της γυναίκας, μεταξύ άλλων βρέθηκε και μία μπλε λεκάκη. Από την πρώτη στιγμή, ο ιατροδικαστής δεν άφησε τους αστυνομικούς να το πάρουν και το έστειλε αμέσως για τοξικολογική εξέταση στα εργαστήρια της Αθήνας. Ο λόγος είναι ότι η συγκεκριμένη λεκάνη άφησε υποψίες στον ιατροδικαστή, ότι μπορεί, πριν προκληθεί η φωτιά στο αυτοκίνητο, η 44χρονη γυναίκα να ήπιε -ή να την έβαλαν να πιει- ένα «κοκτέιλ» φυτοφαρμάκων.
 
Μάλιστα, ο ιατροδικαστής, σύμφωνα με το LiveNews, παρακαλεί με έγγραφο του μέχρι την Τρίτη – Τετάρτη να έχει τα αποτελέσματα στα χέρια του για το περιεχόμενο της μπλε λεκάνης και όχι σε περίπου ένα μήνα, που βγαίνουν συνήθως τα αποτελέσματα.
 
Εν τω μεταξύ σήμερα, κλήθηκε για τρίτη φορά να καταθέσει ο γιατρός φίλος της. Μάλιστα, αυτή τη φορά, κατέθεσε και ένα πρόσωπο από το στενό συγγενικό του περιβάλλον.
 
Πηγή : THE TOC

SVESTONOF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ