Αρχική » Grid with Sidebar » Μαύρος πάνθηρας εθεάθη στην Ουγγαρία…VIDEO

Μαύρος πάνθηρας εθεάθη στην Ουγγαρία…VIDEO

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Ένας μαύρος πάνθηρας εθεάθη κοντά στην πόλη Kiskunhalas στη νότια Ουγγαρία. Μετά την ανάλυση της ιδιωτικής βιντεοσκόπησης, η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι το βίντεο είναι πραγματικό και ότι πραγματικά αφορά το αφρικανικό άγριο ζώο.

SVESTONOF

Η αστυνομία μαζί με τις άλλες αρχές ενημερώνει συνεχώς τους κατοίκους για τα τελευταία νέα για τον πάνθηρα. Σύμφωνα με την αστυνομία, από τη δημοσίευσή του βίντεο έχουν γίνει αρκετές αναφορές, ωστόσο μόνο μία από αυτές συνδέεται με το άγριο αιλουροειδές. Αντίστοιχα, οι αστυνομικοί πιθανότατα ανακάλυψαν τα ίχνη του πάνθηρα όχι μακριά από το σημείο που τραβήχτηκε το αρχικό βίντεο.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, ο πάνθηρας τρέφεται με σκύλους, γάτες και μικρότερα ζώα. Κάνει μια κρυφή ζωή, είναι μάλλον απρόβλεπτος και μπορεί να περιπλανηθεί σε μεγάλες αποστάσεις.

Το βίντεο κοινοποιήθηκε επίσης από τον Róbert Fülöp, Δήμαρχο του Kiskunhalas, στη σελίδα του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προσθέτοντας ότι το προσωπικό στο πάρκο άγριας ζωής του Szeged θα παρέχει τεχνική υποστήριξη.

Πριν από λίγες εβδομάδες, ένα άλλο άγριο ζώο εντοπίστηκε στην Ουγγαρία: Στα τέλη Νοεμβρίου, ένα Σερβάλ ( είδος μικρής αγριόγατας ) πιάστηκε στα βόρεια βουνά Bükk της Ουγγαρίας.

Δείτε το video…

του Αλέξανδρου Παλαιολόγου για το iHunt.gr


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ