Αρχική » Grid with Sidebar » Μεγάλη ανταπόκριση των κυνηγών στο κάλεσμα του ΚΣ Αμαλιάδας

Μεγάλη ανταπόκριση των κυνηγών στο κάλεσμα του ΚΣ Αμαλιάδας

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Μεγάλη η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα του Κυνηγετικού Συλλόγου Αμαλιάδας προκειμένου να δώσουν αίμα για τους πληγέντες της Καταστροφικής πυρκαγιάς Στην Αττική. Πραγματικά ο κόσμος που επικοινώνησε μαζί μου προκειμένου να μάθει λεπτομέρειες προκειμένου να δώσουν αίμα ήταν απροσδόκητα πολύς. 
 
Προχτές επικοινώνησα με την γιατρό υπεύθυνη του τμήματος αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Αμαλιάδας, η οποία μου έδωσε και οδηγίες προκειμένου να παροτρύνω όσους επιθυμούν να δώσουν αίμα, να πάνε κατευθείαν στο νοσοκομείο Αμαλιάδας στο τμήμα αιμοδοσίας και απο εκεί να προχωρήσουν στην αιμοληψία.
 
Έτσι λοιπόν, όσοι και όσες επιθυμουν να δώσουν αίμα, μπορούν να αποτανθούν απευθείας στο τμήμα αιμοδοσίας δηλώνοντας πως θέλουν να δώσουν αίμα για τους πληγέντες της πυρκαγιάς στην Αττική.
 
Παράλληλα, η Γ΄Κ.Ο.Π. συγκεντρώνει μέσω των Κυνηγετικών συλλόγων – μελών της είδη πρώτης ανάγκης μέχρι την Κυριακή 5 Αυγούστου για τους πληγέντες της πυρκαγιάς τα οποία είδη θα δωθούν στην Περιφέρεια Αττικής η οποία έχει επιληφθει την συγκέντρωση και διανομή των ειδών αυτών. 
 
Έτσι όσοι επιθυμούν να προσφέρουν με αυτόν τον τρόπο μπορούν να προσέλθουν στο σύλλογο μας πρωινές ώρες που είναι ανοιχτά τα γραφεία μας 9″00-13¨00 
 
Από τις πληροφορίες που έχουμε, πλέον εχουν ανάγκη και από εργαλεία προκειμένου να βοηθηθούν τα σωστικά συνεργεία λόγω έλλειψης αυτών.
 
Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας να δώσουν αίμα, δείχνοντας έτσι έμπρακτα πως ακόμα υπάρχει ανθρωπιά μέσα μας, συμπληρώνοντας κατά αυτόν τον τρόπο αλλά και με όποιον τρόπο βοήθησε ο κάθε ένας , αρκετές από τις πολλές ατέλειες της Πολιτείας……
τέλος εύχομαι τα θύματα που θρηνήσαμε , να είναι και τα τελευταία……..
 
Για το Δ.Σ.
Ο πρόεδρος του Κ.Σ. Αμαλιάδας
Κώστας Μουσάς

SVESTONOF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ