Αρχική » Grid with Sidebar » Με αλεξίσφαιρα γιλέκα εφοδιάστηκαν οι θηροφύλακες της Γ’ ΚΟΠ

Με αλεξίσφαιρα γιλέκα εφοδιάστηκαν οι θηροφύλακες της Γ’ ΚΟΠ

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Αλεξίσφαιρα γιλέκα και κινητά τηλέφωνα, παρέδωσε η διοίκηση της Γ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου, Ζακύνθου, Κεφαλληνίας και Ιθάκης, σε σαράντα οκτώ (48) ομοσπονδιακούς θηροφύλακες, σε ειδική τελετή παράδοσης-παραλαβής, που έγινε σήμερα το πρωί στην Τρίπολη και στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου.
 
Η δαπάνη του απαραίτητου εξοπλισμού, προέρχεται απ’ την ίδια οικογένεια των κυνηγών.
 
Στην εκδήλωση, παρευρέθηκε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, κ. Πέτρος Τατούλης, ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας, κ. Ευάγγελος Γιαννακούρας, ο νέος θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας και μέλος του δ.σ. της Πελοποννησιακής Κυνηγετικής Ομοσπονδίας, κ. Γιώργος Ρουμελιώτης, ο νέος πρόεδρος αυτής, κ. Θεόδωρος Παπαγεωργόπουλος και ο Γενικός Γραμματέας της Πανελλήνιας Συνομοσπονδίας, κ. Γιώργος Αραμπατζής.
 
Στην τελετή, παρόντες ήταν και εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής, η κ. Εύη Τατούλη και η ηγεσία της Τροχαίας Τρίπολης.
 
Ο πρόεδρος της Γ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας, γνωστοποίησε, ότι, σύντομα η Θηροφυλακή θα εφοδιασθεί με νέα αγροτικά αυτοκίνητα που θα μπορούν να λειτουργήσουν και ως πυροσβεστικά οχήματα, ενώ η Περιφερειακή Αρχή, κάλεσε τους κυνηγούς και τους θηροφύλακες, όπως συνεργαστούν μαζί της, για την αξιοποίηση προγραμμάτων του ΕΣΠΑ.
 
Συγχρόνως, γνωστοποίησε, ότι, άμεσα θα τοποθετηθούν στην Αρκαδία, ποτίστρες και μία δεξαμενή νερού για τον εφοδιασμό των ζώων και των πτηνών, ενώ από Φθινόπωρο, θα υπάρξει μέριμνα και για την τροφή αυτών.
 
φωτό: Στ. Ζορμπαλάς
 
Πηγή : ΕΡΤ

SVESTONOF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ