Αρχική » Grid with Sidebar » Μια ανάσα από την διαγραφή του από τον ΚΟΕ ο Νίκος Φωτακόπουλος;

Μια ανάσα από την διαγραφή του από τον ΚΟΕ ο Νίκος Φωτακόπουλος;

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Με οριστική του απόφαση το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών ΑΠΟΡΡΙΨΕ ως ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΒΑΣΙΜΗ την αγωγή του κ. Μιχάλη Λάμπρου κατά του ΚΟΕ και του Αντιπροέδρου του ΚΟΕ κ. Ψυχάρη. 
 
Να υπενθυμίσουμε ότι η αγωγή αυτή, που στρέφεται κατά του Κ.Ο.Ε., υπογράφει ως πληρεξούσιος δικηγόρος του ενάγοντος ο κ. Αθανάσιος Παπαγεωργίου, επίσης Τακτικό Μέλος του Κ.Ο.Ε., ενώ για την ευδοκίμησή της (δηλαδή για να πληρώσει ο Κ.Ο.Ε. 25.000€ στον ενάγοντα) κλήθηκαν και έδωσαν ένορκες βεβαιώσεις οι κ.κ. Νίκος Φωτακόπουλος, επίσης Τακτικό Μέλος του Σωματείου μας αλλά και εκλεγμένο τότε Μέλος του Δ.Σ. (!!!) και Σπύρος Μολφέτας, επίσης Τακτικό Μέλος του Κ.Ο.Ε.
 
Με επιστολή της η Πρόεδρος του ΚΟΕ κα. Γαλανού κάνει γνωστό ότι “….Για τον πειθαρχικό έλεγχο όλων των ανωτέρω, δηλώνω ότι θα προβώ στις νόμιμες καταστατικές ενέργειες.”
 
Οι ποινές που μπορούν να επιβληθούν μπορεί να είναι ακόμη και η διαγραφή τους από τον ΚΟΕ. Να υπενθυμίσουμε ότι ο κ. Φωτακόπουλος έχει διαγραφεί και από τον Ο.Κ.Α.Δ.Ε.
 
Πιο αναλυτικά αναφέρει η κα Γαλανού στην επιστολή προς τα μέλη του ΚΟΕ :
 
“Αγαπητά Μέλη του Κυνολογικού Ομίλου Ελλάδος,
 
Σε συνέχεια της από 17.02.2017 ανοιχτής επιστολής μου, αισθάνομαι την ανάγκη να σας ενημερώσω για μία όλως πρόσφατη εξέλιξη που αφορά την αγωγή του κ. Μιχάλη Λάμπρου, Τακτικού Μέλους του Κ.Ο.Ε. και εκλεγμένου τότε Μέλους της Εξελεγκτικής του Επιτροπής, κατά του Σωματείου μας (και επιπροσθέτως και κατά του Αντιπροέδρου του Δ.Σ., κ. Χρήστου Ψυχάρη) με αντικείμενο και αίτημα, να καταδικασθεί ο Κ.Ο.Ε. και ο κ. Ψυχάρης να του καταβάλουν από κοινού και εις ολόκληρον το ποσό των 25.000€ (!!!) για την αποκατάσταση της δήθεν προκληθείσας σ’ αυτόν ηθικής βλάβης από δήθεν ενέργειες και παραλείψεις του Κ.Ο.Ε. που, κατά την κρίση του, τον δυσφήμισαν ως Κριτή Αγώνων Κυνηγετικών Ικανοτήτων, με αποτέλεσμα να μην προσκαλείται να κρίνει όσο συχνά ο ίδιος θεωρεί ότι θα έπρεπε, καθώς και να αντιμετωπίζεται ως άτομο μειωμένης εκτίμησης. Υπενθυμίζω ότι την αγωγή αυτή, που στρέφεται κατά του Κ.Ο.Ε., υπογράφει ως πληρεξούσιος δικηγόρος του ενάγοντος ο κ. Αθανάσιος Παπαγεωργίου, επίσης Τακτικό Μέλος του Κ.Ο.Ε., ενώ για την ευδοκίμησή της (δηλαδή για να πληρώσει ο Κ.Ο.Ε. 25.000€ στον ενάγοντα) κλήθηκαν και έδωσαν ένορκες βεβαιώσεις οι κ.κ. Νίκος Φωτακόπουλος, επίσης Τακτικό Μέλος του Σωματείου μας αλλά και εκλεγμένο τότε Μέλος του Δ.Σ. (!!!) και Σπύρος Μολφέτας, επίσης
Τακτικό Μέλος του Κ.Ο.Ε.. Για τον πειθαρχικό έλεγχο όλων των ανωτέρω, δηλώνω ότι θα προβώ στις νόμιμες καταστατικές ενέργειες.
 
Επί της άνω αγωγής εκδόθηκε, μόλις, η υπ’ αριθμόν 4688 του 2019 οριστική απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, με την οποία η παραπάνω αγωγή ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ ως ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΒΑΣΙΜΗ και επιπροσθέτως επιδικάσθηκε σε βάρος του κ. Μιχάλη Λάμπρου και υπέρ του Κ.Ο.Ε. και του κ. Ψυχάρη το ποσό των 500€ ως δικαστική δαπάνη.
 
Ευχαριστώντας κατ’ αρχάς τον Νομικό μας Σύμβουλο, κ. Θάνο Μπουγιούκο, που χειρίστηκε την υπόθεση, αλλά και όλους όσοι συνετέλεσαν σ’ αυτήν την επιτυχία, θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω για ακόμη μία φορά ότι το Δ.Σ. του Κ.Ο.Ε. και εγώ προσωπικά θα συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε και να περιφρουρούμε τα συμφέροντα, τα δικαιώματα και την περιουσία του Σωματείου, αποτρέποντας κάθε απόπειρα προσβολής τους από οπουδήποτε και αν προέρχεται αυτή.
 
Με εκτίμηση,
Ιωάννα Γαλανού,
Πρόεδρος του Δ.Σ.”
 
 

SVESTONOF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ