Αρχική » Grid with Sidebar » Μια καραμπίνα τύπου χράπα-χρούπα δώρο για όποιον εμβολιάζεται για την COVID-19

Μια καραμπίνα τύπου χράπα-χρούπα δώρο για όποιον εμβολιάζεται για την COVID-19

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Δώρο ένα αεροβόλο όπλο για κάθε ένεση εμβολίου; Αυτή είναι η περίεργη ιδέα λαχειοφόρων αγορών που προτείνει η Δυτική Βιρτζίνια για την καταπολέμηση της δυσπιστίας κατά των εμβολίων. Διότι το φαινόμενο δεν υφίσταται μόνο τη Γαλλία. Σε ορισμένες αμερικανικές πολιτείες, χρειάζονται λαχειοφόρες αγορές με μερικά εκατομμύρια δολάρια έπαθλο για να πειστούν οι πιο απρόθυμοι. Και ένα αρκετά χαμηλό ποσοστό επιτυχίας …

SVESTONOF

Στη Δυτική Βιρτζίνια, η κυβέρνηση προσφέρει 5 αεροβόλα όπλα και 5 κυνηγετικά όπλα με λαχειοφόρο αγορά για όσους συμφωνούν να εμβολιαστούν. Η πρώτη κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 20 Ιουνίου, την Ημέρα του Πατέρα. Αλλά προγραμματίζονται περισσότερες κληρώσεις όλο το καλοκαίρι. Περαιτέρω, η Δυτική Βιρτζίνια προσφέρει άλλα συναρπαστικά βραβεία για να κερδίσει τους απρόθυμους: πλήρεις υποτροφίες, προσαρμοσμένα φορτηγά και άδειες κυνηγιού ή αλιείας καθ ‘όλη τη διάρκεια ζωής, αλλά και ένα έπαθλο 1 εκατομμυρίου δολαρίων.

Για όσους είναι μεταξύ 16 και 35 ετών που συμφωνούν για πλήρη εμβολιασμό, το κράτος προσφέρει 100 $ σε αποταμιευτικά ομόλογα ή δωροκάρτες.

Αυτή η στρατηγική στοχεύει στην αύξηση του ποσοστού εμβολιασμού στην πολιτεία, που είναι το χαμηλότερο στις ΗΠΑ. Το 51% του πληθυσμού έλαβε τουλάχιστον μία δόση εκεί και το 41% ​​πλήρη εμβολιασμό. Αριθμοί που είναι υψηλότεροι από τη κατάσταση στη Γαλλία, αλλά που προβληματίζουν τις αμερικανικές δημόσιες αρχές.

Ένα διαδεδομένο φαινόμενο στην άλλη όχθη του Ατλαντικού

Η Δυτική Βιρτζίνια δεν είναι η μόνη πολιτεία που χρησιμοποιεί αυτό το σύστημα λαχειοφόρων αγορών για τη βελτίωση των ποσοστών εμβολιασμού. Μακριά από την προπαγάνδα που μεταδίδεται στη Γαλλία σύμφωνα με την οποία οι Αμερικανοί εμβολιάζονται ευρέως, πολλές πολιτείες αντιμετωπίζουν δυσκολίες για τη πλήρωση των αιθουσών αναμονής.

Αυτή η δυσπιστία των Αμερικανών υποχρεώνει να πολλαπλασιαστούν αυτές οι λαχειοφόρες αγορές. Στο Ιλινόις, η πολιτεία προσφέρει μια δωρεάν συνεδρία 100 βολών για όσους δέχονται τη λήψη του εμβολίου. Το Οχάιο και το Όρεγκον προσφέρουν επίσης 1 εκατομμύριο δολάρια σε λαχειοφόρο αγορά. Στο Νιου Τζέρσεϋ, η πολιτεία προσφέρει μπύρες …

Σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, κυρίως οι ψηφοφόροι του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος διστάζουν να εμβολιαστούν.

πηγή: https://lecourrierdesstrateges.fr


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ