Αρχική iHunt.gr Μπαράζ κατασχέσεων κραχτών στην Κέρκυρα από τη θηροφυλακή της Ε’ ΚΟΗ

Μπαράζ κατασχέσεων κραχτών στην Κέρκυρα από τη θηροφυλακή της Ε’ ΚΟΗ

από iHunt Team

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Στην κατάσχεση 15 ηχομιμητικών συσκευών για την προσέλκυση ορτυκιών προχώρησε η Ομοσπονδιακή Θηροφυλακή της Ε’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Ηπείρου το τελευταίο δεκαήμερο στο νησί της Κέρκυρας.

SVESTONOF

Ο εντοπισμός και η κατάσχεση των συσκευών έγιναν στην ευρύτερη περιοχή της νότιας Κέρκυρας, κατά τη διάρκεια των περιπολιών και της καθημερινής παρουσίας της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής στην ύπαιθρο.

Υπενθυμίζεται, ότι η χρήση ηχομιμητικών συσκευών (κράχτες) θεωρείται και είναι παράνομη σύμφωνα με την νομοθεσία και ως εκ τούτου δε μπορεί να υπάρξει κανενός είδους ανοχή στο φαινόμενο χρήσης τους.

244500581 872342983399776 4945304579221136186 n

Σε μία δεύτερη περίπτωση στην οποία επιλήφθηκε η Ομοσπονδιακή Θηροφυλακή στην Κέρκυρα, κατά τη διάρκεια περιπολίας κλιμακίου Θηροφυλάκων, στην Τ.Κ Αργυράδων του Δήμου Νότιας Κέρκυρας, έγινε έλεγχος σε ένα άτομο, που βρέθηκε να ασκεί θήρα, χωρίς όμως να έχει θεωρημένη άδεια θήρας.

Σε βάρος του υποβλήθηκε μήνυση για το αδίκημα της άσκησης θήρας χωρίς τα απαραίτητα νομιμοποιητικά έγγραφα, καθώς επίσης και για άρνηση ελέγχου, αφού δεν παρέδωσε το όπλο του στους Θηροφύλακες.


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα