Αρχική » Grid with Sidebar » Νέα ήττα για το Διοικητικό Συμβούλιο της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου

Νέα ήττα για το Διοικητικό Συμβούλιο της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Ακόμη μια ήττα για το Διοικητικό Συμβούλιο της Γ’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου στο σήριαλ με τον θηροφύλακα που όπως ισχυρίζονται λαθροθήρευε.
 
Ο θηροφύλακας κέρδισε τη δίκη για τα ασφαλιστικά μέτρα και έτσι συνεχίζει  να πληρώνεται από την Ομοσπονδία και να διατηρεί τη θέση του.
 
Ο καθένας είναι αθώος μέχρι να τελεσιδικίσει η υπόθεση στα δικαστήρια. Αυτό είναι κάτι που σίγουρα δεν ξέρουν στο διοικητικό συμβούλιο της Γ’ ΚΟΠ. Ή μάλλον το ξέρουν αλλά προφανώς με την προσπάθειά τους να απολύσουν έναν θηροφύλακα που κατηγορείται για λαθροθηρία δείχνουν σαν να θέλουν να βγάλουν μια απόφαση πριν βγει από το δικαστήριο ή σαν να θέλουν να ικανοποιήσουν την ανάγκη κάποιων ο εν λόγω θηροφύλακας να μην δουλεύει στην Ομοσπονδία.
 
Ρωτώντας μέλος της Γ’ ΚΟΠ γιατί δεν περιμένουν πρώτα να γίνει το δικαστήριο και μετά αν καταδικαστεί ο θηροφύλακας να τον απολύσουν μας απάντησε ότι κλονίστηκε η εμπιστοσύνη του ΔΣ μετά τις καταγγελίες.
 
Και αναρωτιέμαι γιατί δεν κλονίστηκε η εμπιστοσύνη των μελών του ΔΣ για τους τρεις θηροφύλακες που κατηγορούνται ότι έσπερναν φόλες; Γιατί δεν τους απέλυσαν;
 
Το μυαλό του καθενός μπορεί να πλάσει διάφορες ιστορίες για ποιό λόγο έχουν δυο μέτρα και δυο σταθμά στις αποφάσεις αυτές.
 
Όπως μπορεί να πλάσει και διάφορες ιστορίες για ποιο λόγο προσπαθεί το ΔΣ, με μεγάλο πάθος είναι η αλήθεια, να προσλάβει ομοσπονδιακό θηροφύλακα στη Λακωνία που απολύθηκε πριν μερικά χρόνια και μάλιστα με ομόφωνη απόφαση του ΔΣ της εποχής εκείνης στο οποίο μετείχαν και αρκετά μέλη του σημερινού ΔΣ. 
 
Ας αφήσουν τους θηροφύλακες να κάνουν τη δουλειά τους σε μια πολύ δύσκολη περιφέρεια και μην τους μπλέκουν σε επικίνδυνα παιχνίδια. Η Ομοσπονδιακή Θηροφυλακή είναι το μεγαλύτερο επίτευγμα των Κυνηγετικών Οργανώσεων και πρέπει να προστατευτεί σαν κόρη οφθαλμού.
 
Δυο γάιδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα
 
Μετά το θάνατο του Κώστα Μαρκόπουλου επικρατεί μια αναστάτωση στην Γ’ Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου με πολλά από τα μέλη της Ομοσπονδίας να προσπαθούν να πάρουν ηγετικό ρόλο στο ΔΣ.
 
Μάλιστα πρόσφατα (δυο μήνες πριν) παραιτήθηκε (ή τον παραίτησαν)  ο κ Κάτρης. Το περίεργο είναι ότι και ο Κάτρης παραιτήθηκε για λόγους υγείας, όπως για λόγους υγείας παραιτήθηκε και από την Προεδρία ο κ. Κατσίκας. Το περίεργο είναι ότι δεν βγήκε ανακοίνωση για το εν λόγω θέμα……
 
Δυο ομάδες μέσα στο ΔΣ της Γ’ ΚΟΠ προσπαθούν να διοικήσουν την Ομοσπονδία αλλά αντί να τη διοικήσουν ακονίζουν τα σπαθιά τους για τη μεγάλη μάχη που σύντομα θα ξεσπάσει. Το κακό είναι ότι η μάχη αυτή μπορεί να παρασύρει όλο το οικοδόμημα των κυνηγετικών οργανώσεων. 
 
Αντί να προσπαθούν να αλλάξουν τα καταστατικά για να πάρουν την Προεδρία και να προωθήσουν τις προσωπικές τους φιλοδοξίες ας κοιτάξουν τα μεγάλα προβλήματα του κυνηγιού στην περιφέρεια τους αλλά και αυτά που θα  προκύψουν μετά τη έκδοση του πορίσματος της έρευνας που κάνει η Περιφέρεια.
 
Αυτά τα λίγα προς το παρόν…..
 
O iHunter
 
 
 

SVESTONOF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ