Αρχική » Grid with Sidebar » Νέα συνάντηση σήμερα του κ. Τσιρώνη με τον κ. Παπαδόδημα

Νέα συνάντηση σήμερα του κ. Τσιρώνη με τον κ. Παπαδόδημα

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Νέα συνάντηση θα έχει σήμερα ο Πρόεδρος της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας κ. Νίκος Παπαδόδημας με τον αναπληρωτή υπουργό ΠΑΠΕΝ κ. Γιάννη Τσιρώνη. 
 
Ο κ. Παπαδόδημας θα πάει στη συνάντηση εξουσιοδοτημένος από το ΔΣ της ΚΣΕ να αντιταχθεί στις απαγορεύσεις που προτίθεται να εφαρμόσει με τη νέα ρυθμιστική ο κ. Τσιρώνης. 
 
Στη έκτακτη χθεσινή γενική συνέλευση της ΚΣΕ συζητήθηκαν κυρίως τρόποι ενημέρωσης υψηλόβαθμων στελεχών της κυβέρνησης για τις προθέσεις του κ. Τσιρώνη και μέχρι αργά το απόγευμα ήταν σε εξέλιξη προσπάθεια για συνάντηση με τον Υπουργό Άμυνας κ. Καμένο και τον υπουργό επικρατείας κ. Φλαμπουράρη. 
 
Το μεσημέρι θα υπάρξει συνάντηση στο υπουργείο με τον κ. Τσιρώνη σε μια προσπάθεια να γεφυρωθεί το χάσμα μεταξύ των δυο πλευρών. Πάντως σε κάθε περίπτωση, μέχρι την Παρασκευή το αργότερο θα έχει υπογραφεί η ρυθμιστική όπως μας ανέφερε πηγή από το ΠΑΠΕΝ.
 
Αντίδραση των κυνηγών
 
Μετά το δημοσίευμα του ihunt.gr τη Δευτέρα όπου αποκαλύπταμε όλες τις προθέσεις του κ Τσιρώνη, επικρατεί μεγάλη αναστάτωση στον κυνηγετικό κόσμο και τα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης έχουν πάρει φωτιά αφού η είδηση κυκλοφόρησε παντού και οι κυνηγοί σε όλη τη χώρα είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν στο κάλεσμα των κυνηγετικών οργανώσεων για δυναμική αντίδραση. 
 
Στη χθεσινή συνέλευση της ΚΣΕ επίσης συζητήθηκαν τρόποι αντίδρασης στη ρυθμιστική που προτίθεται να υπογράψει ο κ. Τσιρώνης. 
 
Στο τραπέζι έπεσαν διάφορες ιδέες όπως να γίνει μεγάλη διαδήλωση των κυνηγών, να έρθουν στην Αθήνα τα μέλη των ΔΣ όλων των κυνηγετικών συλλόγων, να αντιδράσουν όπως στη Γαλλία αλλά τελικά δεν κατέληξαν πουθενά. Οριστικές αποφάσεις θα παρθούν μετά την υπογραφή της νέας ρυθμιστικής σε νέα έκτακτη γενική συνέλευση.
 
 
Κώστας Λουρής για το iHunt.gr

SVESTONOF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ