Αρχική » Grid with Sidebar » Νομοσχέδιο στο Ουισκόνσιν επιτρέπει τα ροζ γιλέκα στο κυνήγι!

Νομοσχέδιο στο Ουισκόνσιν επιτρέπει τα ροζ γιλέκα στο κυνήγι!

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Οι κυνηγοί του Ουισκόνσιν πιθανότατα θα είναι οι πρώτοι σε όλο τον κόσμο που θα μπορούν να φορούν ροζ αντί του παραδοσιακού πορτοκαλί κυνηγετικού γιλέκου στο δάσος κάτω από ένα νομοσχέδιο που ανακοινώθηκε μόλις σήμερα στις ΗΠΑ. Η απόφαση αυτή σκοπό έχει να προσελκύσει γυναίκες και νέους κυνηγούς.
 
Το Ουισκόνσιν είχε ιστορικά μερικά από τα υψηλότερα ποσοστά συμμετοχής στο κυνήγι … και έχει δει μια μείωση του αριθμού αυτού τα τελευταία χρόνια. Ελπίδα ότι αυτό θα γίνει καθολικά αποδεκτό και θα δημιουργήσει έσοδα. Υπήρξε μια πρόσφατη τάση μεταξύ των κατασκευαστών να προσελκύσουν νεαρές γυναίκες. Μπορείτε να δείτε πολλά προϊόντα σε ροζ παραλλαγή που διατίθενται σήμερα.
 
Ο Majid Sarmadi, καθηγητής σε ένα Πανεπιστήμιο του Wisconsin-Madison και εμπειρογνώμονας κλωστοϋφαντουργίας, είπε ότι η εργαστηριακή ανάλυση του φθορίζων ροζ αποδείχθηκε ότι είχε παρόμοια ή καλύτερη ορατότητα για τον άνθρωπο, από το έντονο πορτοκαλί, και ως εκ τούτου θα είναι εξίσου ασφαλές για τους κυνηγούς για να το φορέσουν. «Για μένα το πιο σημαντικό είναι να έχεις κάτι που να είναι ασφαλές για τους κυνηγούς», δήλωσε ο Sarmadi.
 
«Η αντίθεση μεταξύ πράσινου και κόκκινου και ροζ είναι πολύ περισσότερο από ότι οποιοδήποτε χρώμα όπως οι αποχρώσεις του πράσινου ή αποχρώσεις του κίτρινου ή αποχρώσεις του καφέ ή μπλε».
 
 

SVESTONOF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ