Αρχική » Grid with Sidebar » Οι Έλληνες κυνηγοί έφτιαξαν Οικουμενική κυβέρνηση

Οι Έλληνες κυνηγοί έφτιαξαν Οικουμενική κυβέρνηση

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Ολομέλεια της βουλής με υπουργούς, δεκάδες βουλευτές όλων των κομμάτων και των τάσεων, έναν πρόεδρο και έναν πρώην πρόεδρο κόμματος στην ετήσια εκδήλωση του Συνομοσπονδίας των Ελλήνων κυνηγών. Τι περιείχε το «μενού». Όλα τα ονόματα των βουλευτών και υπουργών
 
Οι Έλληνες κυνηγοί κατάφεραν αυτό που δεν έχει καταφέρει ο κανονισμός της βουλής πλην ελαχίστων περιπτώσεων. Η συνομοσπονδία τους κατάφερε να συγκεντρώσει τόσους πολλούς βουλευτές μέσα στον ίδιο χώρο.
 
Ούτε ένας, ούτε δύο, ούτε τρεις αλλά 25 βουλευτές βρέθηκαν στην ετήσια εκδήλωση του Συνδέσμου Ελλήνων κυνηγών. Τέτοια πολυπληθής εκπροσώπηση του Ελληνικού κοινοβουλίου δεν συναντάται ούτε στα συνέδρια τριτοβάθμιων συνδικαλιστικών είτε εργατικών είτε εργοδοτικών οργανώσεων ή άλλων μαζικών φορέων που εκπροσωπούν 100δες χιλιάδες πολίτες. Αν και οι κυνηγοί όπως φαίνεται δεν είναι μικρή εκλογική δεξαμενή καθώς υπολογίζονται σε 180 χιλιάδες ετησίως οι άδειες που εκδίδονται.
 
Τη μερίδα του λέοντος στην εκδήλωση του Συνομοσπονδίας των κυνηγών είχε η ΝΔ με 13 βουλευτές. Πρόκειται για τον τέως πρόεδρο Γιάννη Πλακιωτάκη και τους βουλευτές Φωτεινή Αραμπατζή, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, Γιώργο Βλάχο, Μάκη Βορίδη, Γιώργο Γεωργαντά, Τάσο Δημοσχάκη, Άννα Καραμανλή, Κώστα Κατσαφάδο, Χρήστο Κέλλα, Χρήστο Μπουκώρο, Θανάση Μπούρα και Κώστα Τσιάρα. Η επίσημη εκπροσώπηση πάντως του Κυριάκου Μητσοτάκη έγινε από τον Κώστα Σκρέκα.
 
Την κυβέρνηση εκπροσώπησαν οι υφυπουργοί υγείας Παύλος Πολάκης και εσωτερικών Γιάννης Μπαλάφας, ενώ το παρόν έδωσαν και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Φάμελος, Χρήστος Μπαλάς, Εύη Καρακώστα, και Μάριος Κατσής.
 
Από το ΠΑΣΟΚ-Δημοκρατική Συμπαράταξη ήταν οι Γιάννης Μανιάτης, Γιάννης Κουτσούκος και ο στενός συνεργάτης της Φώφης Γεννηματά, Θάνος Μωραΐτης. Τους ΑΝΕΛ εκπροσώπησε ο Κώστας Κατσίκης, το ΚΚΕ ο Θανάσης Παφίλης, ενώ με την παρουσία του τίμησε τους κυνηγούς και ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης.
 
 
Η εκδήλωση έγινε την Τετάρτη το βράδυ στο ξενοδοχείο Ledra Marriott. To μενού της εκδήλωσης περιείχε λαγό στιφάδο και κοκκινιστό αγριογούρουνο, ενώ δεν έλειψαν τα διακομματικά πηγαδάκια καθώς οι προσκεκλημένοι πολιτικοί είχαν καθίσει σε «μικτά» πολιτικά τραπέζια.
 

SVESTONOF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ