Αρχική » Grid with Sidebar » Οι κυνηγοί του Hunterslife.gr κοντά στα παιδιά της ΚΙΒΩΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Οι κυνηγοί του Hunterslife.gr κοντά στα παιδιά της ΚΙΒΩΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Τα μελη-κυνηγοί του κυνηγετικού forum Hunterslife.gr κάνουν μια συγκινητική προσπάθεια να μαζέχουν χρήματα για τα παιδιά της ΚΙΒΩΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. Αναφέρει η ανακοίνωση…..
 
“….αποφασίσαμε ,εμείς η μεγάλη παρέα του H.L. να συμβάλλουμε στην χαρά κάποιων παιδικών ψυχών ,που το έχουν περισσότερη ανάγκη.Και δυστυχώς αυτές οι ψυχές είναι πολλές.
 
Στην ευαίσθητη και ταυτόχρονα εγκαταλελειμμένη περιοχή της Πωγωνιανής Ιωαννίνων και απέχοντας μόλις 950 μ από τα Αλβανικά σύνορα ,δημιουργήθηκε από τον Πατέρα Αντώνιο ,ένα κέντρο παιδικής προστασίας.
 
To κέντρο αυτό άνοιξε την αγκαλιά του σε πολλά παιδιά που το είχαν πραγματικά ,πολύ ανάγκη.
 
Σε παιδιά που βίωσαν τον πόνο και την εγκατάλειψη ,την βία και την ορφάνια και το κέντρο αυτό τους χάρισε ξανά μια ζεστή αγκαλιά , χαμόγελο και ελπίδα .Το συγκεκριμένο κέντρο ,πέρα από το κοινωνικό έργο που επιτελεί ,φροντίζει για την μόρφωση των παιδιών , την ψυχαγωγία τους ,τις διακοπές τους και πολλά άλλα .Ομως έχει δώσει και μεγάλη βαρύτητα στο να μπορέσουν αυτά τα παιδιά να σταθούν στα πόδια τους όταν με το καλό φύγουν από κει.
 
Συγκεκριμένα έχει δοθεί πολύ μεγάλη βαρύτητα στη εκπαίδευση των παιδιών σε δραστηριότητες του Πρωτογενή Τομέα. Τα παιδιά μαθαίνουν να ασχολούνται με την γεωργία ,φτιάχνουν κήπους και θερμοκήπια, μελίσσια , μαθαίνουν τυροκομία ,Παρασκευή και τυποποίηση παραδοσιακών προϊόντων και πολλά άλλα . Έτσι θα έχουν τα εφόδια και τις γνώσεις , όσα από τα παιδιά το θελήσουν να ασχοληθούν με τέτοιες δραστηριότητες , ώστε να μπορέσουν μελλοντικά να έχουν και μια επαγγελματική διέξοδο .Στοχεύοντας παράλληλα ,τα παιδιά αυτά ,να μείνουν στον τόπο και να συμβάλλουν στο να μείνει ζωντανή ,αυτή η ευαίσθητη ακριτική περιοχή του Δήμου Πωγωνίου η οποία ερημώνει.
 
Το, κατά τα άλλα ζεστό αυτό σπίτι, που φιλοξενεί αυτές τις παιδικές ψυχές ,έχει και πολλές ανάγκες .Έχει έξοδα ρουχισμού των παιδιών ,σχολικών ειδών ,διατροφής , συντήρησης ,θέρμανσης ,μετακίνησης των παιδιών και υποδομών.
 
Έτσι λοιπόν για να μπορέσουν αυτά τα παιδιά να συνεχίσουν να χαμογελούν και να ελπίζουν ,πρέπει να βοηθήσουμε και όλοι εμείς. Δεν χρειάζεται να διαθέσει ο καθένας κάτι πέρα από τις δυνατότητές του.Το ποσό των 10 €, θεωρούμε ότι είναι σχετικά εύκολα διαθέσιμο, από τον καθένα μας και θα είναι μια μεγάλη και σημαντική βοήθεια στο έργο που επιτελείται για τη ζωή αυτών των μικρών παιδιών.Για να μπορέσουν αυτά τα παιδιά ,αύριο που θα βγούν στο στίβο της ζωής , να την κοιτάξουν κατάματα χωρίς να έχουν να φοβηθούν κάτι.
 
Όσοι λοιπόν από εμάς θέλουν να συμμετάσχουν σ αυτή την προσπάθεια, δεν έχουν παρά να το δηλώσουν στην λίστα που θα ακολουθήσει πιο κάτω .
 
Φυσικά όποιος μπορεί και επιθυμεί να δώσει και πέραν των 10€ μπορεί να το κάνει. Αρκεί το ποσό να δηλωθεί και στη λίστα για ευνόητους λόγους .
 
Οσο για την κατάθεση των χρημάτων θα πρέπει να γίνει σε λογαριασμό φυσικού προσώπου ,αφού το Η.L. δεν αποτελεί εταιρεία κερδοσκοπικού χαρακτήρα και ως εκ τούτου δεν διαθέτει λογαριασμούς και ΑΦΜ.
 
Τα χρήματα θα κατατίθενται σε λογαρισμό 
 
IBAN: GR0801402260226002310014305 της ΑLPHA τράπεζας ο οποίος είναι
 
στο όνομα : Ζολώτας Δημήτρης
 
Περισσότερα στο HUNTERS LIFE

SVESTONOF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ