Αρχική » Grid with Sidebar » Οι μπεκάτσες, το καρτέρι και η γυναίκα του Καίσαρα

Οι μπεκάτσες, το καρτέρι και η γυναίκα του Καίσαρα

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Η συμμετοχή στα διοικητικά συμβούλια των κυνηγετικών οργανώσεων είναι ιδιαίτερα σημαντική για όσους αγαπούν το κυνήγι αλλά και ταυτόχρονα έχουν την διάθεση να συμμετέχουν και στα κοινά.
 
Είναι ιδιαίτερα σημαντική γιατί δίνει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να υπερασπιστούν την κυνηγετική δραστηριότητα. Όμως όσοι συμμετέχουν σε αυτά τα διοικητικά συμβούλια, είτε συλλόγων είτε οργανώσεων πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί στη συμπεριφορά τους αφού στην ουσία αντιπροσωπεύουν με τις πράξεις τους όλους τους κυνηγούς ενός συλλόγου ή μιας περιφέρειας ή ακόμη και ολόκληρης της χώρας.
 
Πρόσφατα μέλος ΔΣ κυνηγετικής ομοσπονδίας πόζαρε όλο καμάρι με καμμιά ντουζίνα θηρευμένες μπεκάτσες, μαζί με ιδρυτικά μέλη μη αναγνωρισμένου συλλόγου. Βγήκε φωτογραφία και τη δημοσίευσε σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης μαζί με δυο ανθρώπους που είναι πολέμιοι αυτού που ένα μέλος μιας κυνηγετικής ομοσπονδίας υποστηρίζει. Των αναγνωρισμένων κυνηγετικών οργανώσεων και της ομοσπονδιακής θηροφυλακής. Μάλιστα ο ένας από τα δυο μέλη του μη αναγνωρισμένου συλλόγου που πόζαραν με χαρά με τις θηρευμένες μπεκάτσες έχει μηνυθεί για καρτέρι μπεκάτσας. Δηλαδή βλέποντας τη φωτογραφία το μυαλό του κάθε σκεπτόμενου κυνηγού κάνει δεύτερες και τρίτες σκέψεις. 
 
Ο καθένας είναι ελεύθερος και έχει το δικαίωμα να κάνει παρέα με όποιον θέλει όμως τα μέλη των ΔΣ των κυνηγετικών οργανώσεων ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΑ να προσέχουν τι δημοσιεύουν. Αν δεν μπορούν καλύτερα να αποχωρήσουν ώστε να είναι ελεύθεροι να δημοσιεύουν ότι θέλουν και όπου θέλουν.
 
Και φυσικά ας μην ξεχναμε : Η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι τίμια, πρέπει και να φαίνεται τίμια». …

O iHunter

SVESTONOF
 
 
 
 
 


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ