Αρχική » Grid with Sidebar » Ολυμπιακοι Αγωνες 2012

Ολυμπιακοι Αγωνες 2012

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Λίγες ημέρες έμειναν για την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου. Η τελετή έναρξης θα γίνει στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου στις 27 Ιουλίου και μια ημέρα αργότερα θα αρχίσουν τα αγωνίσματα της σκοποβολής τα οποία θα ολοκληρωθούν στις 8 Αυγούστου. Τα αγωνίσματα της σκοποβολής θα γίνουν στο “Royal Artillery Barracks”.Οι εγκαταστάσεις είναι προσωρινές (18.000 τετραγωνικά μέτρα πλαστικού χρησιμοποιήθηκαν για την κατασκευή) και μετά θα μεταφερθούν στη Σκωτία για να χρησιμοποιηθούν σε αγώνες σκοποβολής. Ο χώρος ανήκει στο υπουργείο Άμυνας και χρονολογείται από το 1716 όταν ένα βασιλικό διάταγμα επέτρεψε τη δημιουργία δύο εταιρειών πρυροβολικού. 

SVESTONOF

Οι αρχικές σκέψεις της οργανωτικής επιτροπής ήταν να διεξαχθούν οι αγώνες στο Εθνικό Κέντρο Σκοποβολής που βρίσκεται στο Μπίσλει του Σαρει. Όμως η απόσταση από το Λονδίνο προβλημάτισε τους διοργανωτές και έτσι αποφάσισαν να διεξαχθούν οι αγώνες στο “Royal Artillery Barracks”.

Τα όπλα που χρησιμοποιούνται στα αγωνίσματα του πιστολιού είναι παράνομα στην Μεγάλη Βρετανία γιαυτό και οι διοργανωτές ζήτησαν και πήραν ειδική άδεια από την βρετανική κυβέρνηση.

Στην κατηγορία των λειόναννων όπλων τα αθλήματα είναι :

  • Τραπ (Trap)
  • Διπλό Τραπ (Double Trap)
  • Σκητ (Skeet)
Οι Έλληνες που συμμετέχουν στα αγωνίσματα της Σκοποβολής είναι :
 

ΜΙΤΑΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ – ΣΚΗΤ

 

 

ΔΟΥΚΑ  ΑΘΗΝΑ ΑΕΡΟΒΟΛΟ ΠΙΣΤΟΛΙ

 

ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΚΗΤ

 

 

Καλή επιτυχία και στους τρεις και ας έρθουν στην Ελλάδα δαφνοστεφανομένοι.

 


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ