Αρχική » Grid with Sidebar » Ομιλος Επανιέλ Μπρετόν : Αδυναμία σύνθεσης εθνικής ομάδας

Ομιλος Επανιέλ Μπρετόν : Αδυναμία σύνθεσης εθνικής ομάδας

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Σε δυσμενέστατη βρίσκεται η διοίκηση του Ομίλου Επανιέλ Μπρετόν στην Ελλάδα, αφού ένα χρόνο μετά την εξαιρετική εμφάνιση της εθνικής ομάδας στο πανευρωπαικό του 2016 που έγινε στη χώρα μας και συνοδεύτηκε από την κατάκτηση της πρώτης θέσης, αδυνατεί να συμπληρώσει την εθνική ομάδα που θα πάρει μέρος στο πανευρωπαικό που θα πραγματοποιηθεί στην Κροατία.
 
Στους αγώνες που πραγματοποιήθηκαν στην Θεσσαλονίκη τον περασμένο μήνα επιλέχθηκαν τέσσερις σκύλοι να εκπροσωπήσουν την χώρα στο πανευρωπαικό πρωτάθλημα της Κροατίας. Οι τρεις από αυτούς τους σκύλους έχουν ιδιοκτήτη τον κ. Νίκο Σχοινά ο οποίος απέσυρε τους σκύλους από την εθνική ομάδα αφήνοντας ταυτόχρονα αιχμές για την νεοσυσταθείσα διοίκηση του ΟΕΜΠΕ που προέκυψε από τις πρόσφατες εκλογές (όχι ότι άλλαξε κάτι αφού το ΔΣ είναι σχεδόν το ίδιο με το προηγούμενο).
 
Έτσι, η εθνική ομάδα έμεινε μόνο με ένα επανιέλ μπρετόν, τον MITAKOS VENTUS RONTI τον περσινό πρωταθλητή Ευρώπης. Τα μέλη του ΔΣ σε μια απέλπιδα προσπάθεια να συμπληρώσουν την εθνική ομάδα έψαξαν να βρουν σκύλους που δεν έτρεξαν καν στους αγώνες επιλογής.
 
Δυστυχώς για ακόμη μια φορά αποδεικνύεται ότι ο Όμιλος Επανιέλ Μπρετόν Ελλάδος συνεχίζει την κατηφορική του πορεία ακόμη και μετά τις πρόσφατες εκλογές. 
 
Το φως στο τούνελ για τα μπρετόν στη χώρα μας ακόμη δεν φάνηκε……
 
Κώστας Λουρής για το iHunt.gr

SVESTONOF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ