Αρχική » Grid with Sidebar » Ο ΚΟΕ βράβευσε τον κ. Φάμελλο

Ο ΚΟΕ βράβευσε τον κ. Φάμελλο

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Σε εκδήλωση που οργάνωσε το Σάββατο 25 Αυγούστου ο ΚΟΕ στο Συνεδριακό Κέντρο Σίνδου τίμησε τον Αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος & Ενέργειας κ. Σωκράτη Φάμελλο για τις Υπουργικές Αποφάσεις που υπέγραψε στις αρχές του 2018, στηρίζοντας με αυτές την Οργανωμένη Αγωνιστική Κυνοφιλία, την Επιλεκτική Αναπαραγωγή & την προώθηση του Ελληνικού Ιχνηλάτη & του Κρητικού Λαγωνικού.
 
Η πρώτη ΥΑ βοηθά ουσιαστικά στην ανάπτυξη και βελτίωση όλων των Φυλών της Ομάδας 6 (Ιχνηλάτες), ειδικά δε στην Διεθνή προβολή του “Εργασιακού Προτύπου” της Εθνικής μας Φυλής (Ελληνικού Ιχνηλάτη, ήδη αναγνωρισμένου από την F.C.I.). Πέραν αυτών έχει ουσιαστικότατη συμβολή στην προβολή και Διεθνή Αναγνώριση της Ελληνικής Φυλής του Κρητικού Λαγωνικού. Οι Φυλές αυτές μέχρι σήμερα παρέμεναν σε αγωνιστική αφάνεια, όπως και η διεθνής τους προβολή.
 
Η δεύτερη ΥΑ αφορά στην ουσιαστικότατη βελτίωση της λειτουργίας των Ελεγχόμενων Κυνηγετικών Περιοχών με την προσθήκη Αγώνων Κυνηγετικών Ικανοτήτων (ΑΚΙ) Δεικτών στην Ορεινή Πέρδικα, καθώς επίσης την άδεια διεξαγωγής ΑΚΙ για Ιχνηλάτες σε Ελεγχόμενες Κυνηγετικές Περιοχές.

SVESTONOF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ