Αρχική » Grid with Sidebar » Ο ΚΣ Δράμας και η ΣΤ’ ΚΟΜΑΘ στον Υπερμαραθώνιο δρόμο βουνού στη Δράμα

Ο ΚΣ Δράμας και η ΣΤ’ ΚΟΜΑΘ στον Υπερμαραθώνιο δρόμο βουνού στη Δράμα

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Δράμας και η ΣΤ’ Κυνηγετική Ομοσπονδία Μακεδονίας Θράκης έδωσαν το παρόν στον 11ο Πανελλήνιο Υπερμαραθώνιο δρόμο βουνού που διοργανώνεται από το Δήμο Παρανεστίου και την Περιφερειακή Ενότητα στην ορεινή περιοχή του Παρανεστίου Δράμας.

SVESTONOF

Η Ομοσπονδιακή Θυροφυλακή της ΣΤ’ ΚΟΜΑΘ μαζί με τον ιδωτικό θηροφύλακα και τα μέλη του ΔΣ του Κυνηγειτκού Συλλόγου Δράμας ήταν από το πρωί που ξεκίνησε ο αγώνας στο βουνό έτοιμοι να βοηθήσουν όπου χρειαστεί.

Ο Ομοσπονδιακός Θηροφύλακας Κώστας Κυριακίδης και το μέλος του ΔΣ του ΚΣ Δράμας Δημήτρης Γίδαρης μαζί με αθλητή

Υπενθυμίζουμε ότι η Διεύθυνση Δασών προχώρησε σε προσωρινή άρση της θήρας από 12 ως και 16 Οκτωβρίου στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Παρανεστίου.

Παρακαλούνται οι κυνηγοί που έχουν σκοπό να δραστηριοποιηθούν τις μέρες αυτές στην εν λόγω περιοχή να επιδείξουν την απαραίτητη προσοχή και να ενημερωθούν για τα ακριβή όρια της απαγόρευσης από τον Κυνηγετικό Σύλλογο Δράμας, το Δασαρχείο ή το Δήμο Παρανεστίου.
 
Κώστας Λουρής για το iHunt.gr
 
Στην κεντρική φωτό ο επιστημονικός συνεργάτης της ΣΤ’ ΚΟΜΑΘ Θεοφάνης Καραμπατζάκης, ο Ομοσπονδιακός Θηροφύλακας Κώστας Κυριακίδης και το μέλος του ΔΣ του ΚΣ Δράμας Δημήτρης Γίδαρης μαζί με αθλητές.
 


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ