Αρχική » Grid with Sidebar » Ο ΚΣ Δράμας προβάλει το έργο των κυνηγών στην Ονειρούπολη….VIDEO

Ο ΚΣ Δράμας προβάλει το έργο των κυνηγών στην Ονειρούπολη….VIDEO

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Ο ΚΣ Δράμας για μια ακόμη φορά πρωτοπορεί και στην προσπάθειά του να προβάλει την κυνηγετική δραστηριότητα στο ευρύ κοινό συμμετείχε μαζί με τους συλλόγους που συμμετέχεουν στην πολιτική προστασία του Νομού Δράμας σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην “Ονειρούπολη”. Έτσι δόθηκε η ευκαιρία στους επισκέπτες της “Ονειρούπολης” να πάρουν μια γεύση από τη δράση των κυνηγετικού συλλόγου Δράμας.

SVESTONOF

Πιο συγκεκριμένα τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου ο Κυνηγετικός Σύλλογος Δράμας βρέθηκε στην Κεντρική Σκηνή της «Ονειρούπολης» μαζί με τις άλλες εθελοντικές ομάδες της Δράμας που ανήκουν στη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας. Έτσι ο σύλλογός μας με την ομάδα «ΠΡΟ.Τ.Ε.Κ.Τ.Α, το Σύλλογο Ραδιοερασιτεχνών & Φίλων Δράμας και τη Λέσχη Καταδρομέων Ν.Δράμας παρουσίασαν θέματα που αφορούν την πολιτική προστασία και τον εθελοντισμό.

Ενημέρωσαν τον κόσμο για τη συμβολή της πολιτικής προστασίας και τον ρόλο των εθελοντικών οργανώσεων στην αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών. Παρουσίασαν ένα εικονικό σενάριο έκτακτου συμβάντος και τις ενέργειες που ακολουθούνται από τις εθελοντικές οργανώσεις για την αντιμετώπισή του και στη συνέχεια διένειμαν ενημερωτικό έντυπο υλικό.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τι είπε ο Πρόεδρος του ΚΣ Δράμας κ. Γιάννης Γεωργιάδης…


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ