Αρχική » Grid with Sidebar » Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης δεν «εξοπλίζει» πολίτες…VIDEO

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης δεν «εξοπλίζει» πολίτες…VIDEO

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Αντιδράσεις προκάλεσε το video που πριν μερικές μέρες ανέβασε στη σελίδα του στο facebook ο Κυνηγετικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης για την ενεργοποίηση της ομάδας πολιτικής προστασίας του συλλόγου σε οποιαδήποτε «έκτακτη» κατάσταση παραστεί ανάγκη. 
 
Κατά λέξη ο πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, Δημήτρης Παντελάκης είχε αναφέρει:
 
«Ζητάμε απ’ όλους σας ( σ.σ κυνηγούς και σκοπευτές), όσοι συνάδελφοι μπορούν και επιθυμούν να συμμετέχουν στις ομάδες βοήθειας πολιτών που θα οργανώσει θα εκπαιδεύσει και θα εξοπλίσει ο σύλλογος μας». Στο άκουσμα της είδησης πολλοί έσπευσαν να κατηγορήσουν τον Κυνηγετικό Σύλλογο ότι επιθυμεί να «δώσει τα όπλα» σε πολίτες, συσχετίζοντας την ανακοίνωση του κυνηγετικού συλλόγου με τα γεγονότα στον Έβρο.
 
Το makthes.gr επικοινώνησε με τον πρόεδρο του συλλόγου, κ. Δημήτρη Παντελάκη, ο οποίος και διασαφήνισε ότι ουδεμία σχέση με την πραγματικότητα έχουν οι ισχυρισμοί ορισμένων ότι το κάλεσμα απευθυνόταν σε απλούς πολίτες. « Το κάλεσμα που απευθύναμε έγινε αποκλειστικά σε συναδέλφους από άλλους συλλόγους και σκοπευτές της περιφέρειας και όχι στην ανοιχτή κοινωνία. Μετά το έκτακτο διοικητικό συμβούλιο που είχαμε, αποφασίστηκε να θέσουμε την ομάδα πολιτικής προστασίας του συλλόγου στην υπηρεσία της πολιτείας πριν την έναρξη της θερινής περιόδου και εφόσον μας ζητηθεί να συνδράμουμε σε οποιαδήποτε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, Δεν είναι η πρώτη φορά που δραστηριοποιούμαστε και προσφέρουμε εθελοντικά τις γνώσεις μας. Το κάνουμε εδώ και πολλά χρόνια, ωστόσο λόγω των έκτακτων γεγονότων που όλοι γνωρίζουμε, θεωρήσαμε ότι είναι σωστό να θέσουμε την ομάδα στις υπηρεσίες του κράτους πριν την έναρξη της θερινής περιόδου», επισημαίνει στο makthes.gr.
 
Δείτε το σχετικό video:
 

SVESTONOF

https://www.makthes.gr/


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ