Αρχική » Grid with Sidebar » Ο Κ.Σ. Σαλαμίνας και παιδιά με ειδικές ανάγκες απελευθερώνουν πέρδικες….VIDEO

Ο Κ.Σ. Σαλαμίνας και παιδιά με ειδικές ανάγκες απελευθερώνουν πέρδικες….VIDEO

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου ο Κ.Σ. Σαλαμίνας έκανε απελευθέρωση περδικών τσούκαρ όμως αυτή η απελευθέρωση δεν έμοιαζε με καμιά από τις προηγούμενες απελευθερώσεις.

SVESTONOF

Ο Πρόεδρος κ. Μανώλης Αντιμαχίτης και το Δ.Σ. του συλλόγου κάλεσαν τον Σύλλογο ΑΜΕΑ της Σαλαμίνας στο πυροφυλάκιο Κανακίων να συμμετέχει στην απελευθέρωση. Με χαρά ο Σύλλογος ΑΜΕΑ αποδέχθηκε την πρόσκληση και έτσι την Παρασκευή τα παιδιά με ειδικές ανάγκες του συλλόγου ΑΜΕΑ Σαλαμίνας απελευθέρωσαν πέρδικες τσούκαρ.

Ο Πρόεδρος του Κ.Σ. Σαλαμίνας κ. Μανώλης Αντιμαχίτης

Τα παιδιά έπιασαν τις πέρδικες, τις χάιδεψαν και τις αφήσαν να πετάξουν στο φυσικό τους περιβάλλον. «Τα παιδιά έβγαλαν συναισθήματα που ίσως να είχαν καλά κρυμμένα μέσα τους…» δήλωσε στην κάμερα του iHunt.gr η πρόεδρος του συλλόγου ΑΜΕΑ Σαλαμίνας κα. Γιούλη Καλιότσου.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου ΑΜΕΑ Σαλαμίνας κα.Γιούλη Καλιότσου και ο θηροφύλακας της Δ’ΚΟΣΕ Νίκος Σπερνοβασίλης

Ο Κ.Σ. Σαλαμίνας χάρισε στα παιδιά καπελάκια του συλλόγου και το ραντεβού ανανεώθηκε για μια επόμενη δράση του συλλόγου.

Από την εκδήλωση δεν θα μπορούσε να λείψει η Ομοσπονδιακή Θηροφυλακή της Δ’ Κυνηγετική Ομοσπονδίας Στερεάς Ελλάδος την οποία εκπροσώπησαν ο Αλέκος Κόκκαλης και ο Νίκος Σπερνοβασίλης.

Ο Ομοσπονδιακός Θηροφύλακας της Δ’ ΚΟΣΕ Αλέκος Κόκκαλης

Δείτε το video από την εκδήλωση…..

Κώστας Λουρής για το iHunt.gr


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ