Αρχική » Grid with Sidebar » Ο τρόμος στα μάτια του αρχισυντάκτη……

Ο τρόμος στα μάτια του αρχισυντάκτη……

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Έντρομη είναι η κυνηγετική φυλλάδα που κρέμεται μόνη και έρημη στα περίπτερα που βλέπει τις πωλήσεις της να μειώνονται με γεωμετρική πρόοδο και αναζητεί εχθρούς στο διαδίκτυο κατηγορώντας δεξιά και αριστερά ιστοσελίδες και κυνηγετικές ομάδες στο facebook. Γιατί με το φτωχό του το μυαλό ο αρχισυντάκτης της θεωρεί  το internet υπεύθυνο για την κατρακύλα της φυλλάδας. 
 
Το διαδίκτυο που αντί να πει και ευχαριστώ που παίρνει όλη την ύλη (παίρνει την ύλη από διάφορες σελίδες και γράφοντας μια έκθεση ιδεών θεωρεί ότι κάνει ρεπορτάζ) χωρίς να κουράζεται έχει το θράσος να το κατηγορεί κρυβόμενος πίσω από την ασφάλεια που του προσφέρει η μηδενική επικοινωνία με τον κόσμο.
 
Μια φυλλάδα που δεν μπορεί να ξεχωρίσει το ζαρκάδι από το ελάφι, την μπεκάτσα  που συναντάει ο Έλληνας κυνηγός με τη μπεκάτσα που συναντάει ο κυνηγός στις ΗΠΑ, το πάτημα μιας αρκούδας από ένα αγριόχοιρο και τόσα άλλα.
 
Δυστυχώς ή ευτυχώς εμείς και όλες οι κυνηγετικές ιστοσελίδες θα δυναμώνουν μέρα με τη μέρα και η φυλλάδα θα κατρακυλά όσο τα μυαλά αυτών που την διαχειρίζονται δεν αλλάξουν. Δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης για το κοινό που διαβάζει τις κυνηγετικές ειδήσεις στο διαδίκτυο και το κοινό που διαβάζει τις εκθέσεις ιδεών του αρχισυντάκτη στη φυλλάδα. 
 
Ας ηρεμήσει λοιπόν και ας αρχίζει να ψάχνει για δουλειά γιατί οι τα άρμεγμα δεν θα κρατήσει για πολύ…..
 
Ελπίζω να μην επανέλθω…..
 
ΤΟ ΣΦΥΡΙ
 
 
 
 
 
 

SVESTONOF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ