Αρχική » Grid with Sidebar » Πέθανε ο Giovanni Bana ένας εκ των ιδρυτών της FACE

Πέθανε ο Giovanni Bana ένας εκ των ιδρυτών της FACE

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Πέθανε ο Giovanni Bana ένας εκ των ιδρυτών της FACE (Ευρωπαική Ομοσποδία Κυνηγιού). Την ανακοίνωση έκανε ο Πρόεδρος της FACE κ. Torbjörn Larsson.
 
Πιο συγκεκριμένα :
 
Με βαθιά θλίψη σας ενημερώνω για το θάνατο του Avv. Ο Giovanni Bana, ένας από τους ιδρυτές του FACE, πρώην Πρόεδρος της FACE (1988-1991), πρώην Αντιπρόεδρος της FACE και Πρόεδρος της Επίτιμης FACE.
 
 
Πολλοί θα θυμούνται τον Giovanni Bana ως έναν επίμονο υπερασπιστή του βιώσιμου κυνηγιού στην Ευρώπη, έναν πολύ έντονο ορνιθολόγο και πρωταθλητή του κυνηγιού και της διατήρησης των μεταναστευτικών πουλιών στη Μεσόγειο.
 
Όλοι όσοι τον γνώριζαν θαυμάστηκαν για την ενέργειά του. Διαθήκη για αυτό ήταν η ικανότητά του να αφιερώσει χρόνο στην πρακτική του δικαίου, το παρατηρητήριο πουλιών Arosio στο Κόμο και το Ευρωπαϊκό Ίδρυμα Il Nibbio.
 
Ένας χαρισματικός δικηγόρος, εκτιμημένος από όλους τους Ευρωπαίους συναδέλφους του, συμμετείχε ενεργά από τα αρχικά στάδια της ανάπτυξης του FACE το 1977 και αφιέρωσε μεγάλο μέρος του χρόνου και πολύτιμες δεξιότητές του στην υπεράσπιση και την προώθηση του κυνηγιού στην Ευρώπη για πάνω από 40 χρόνια.
 
Θα χάσουμε τον ενθουσιασμό και την ισχυρή βούλησή του!
 
Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους φίλους του.
 
Torbjörn Larsson
Πρόεδρος της FACE

SVESTONOF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ