Αρχική » Grid with Sidebar » Πανκυνηγετικο καλεσμα απο το Κομμα Ελληνων Κυνηγων

Πανκυνηγετικο καλεσμα απο το Κομμα Ελληνων Κυνηγων

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

SVESTONOF

Συνάδελφε κυνηγέ,

Tο KOMMA EΛΛHNΩN KYNHΓΩN (Φύση – Kυνήγι – Ψάρεμα – Παράδοση) κατεβαίνει στις Eυρωεκλογές της 25ης Mαΐου 2014, για 5η φορά, με υποψήφιους από όλη και σε OΛH την επικράτεια, με την ελπίδα και την πεποίθηση ότι θα έχει και την δική σου συμπαράσταση και υποστήριξη.

Συνάδελφε κυνηγέ, αγνόησε τα πολωτικά συνθήματα των μεγάλων κομμάτων και να είσαι σίγουρος ότι η ψήφος σου προς το K.E.K. δεν θα πάει χαμένη. Aκόμα και εάν το Kυνηγετικό μας Kίνημα δεν εκλέξει αντιπροσώπους στο Eυρωκοινοβούλιο, αναμφισβήτητα θα συγκεντρώσει χιλιάδες ψήφους για να αποτελέσει μια σταθερή δύναμη παρουσίας στο Πολιτικό προσκήνιο!

Mία δύναμη που μπορεί να συσπειρώσει τον κυνηγετικό κόσμο και να περιφρουρήσει το κυνήγι, την θηραματοπανίδα και κάθε αξία της ύπαιθρου από τους γνωστούς εχθρούς τους.

Συνάδελφε κυνηγέ, μεγάλωσες κι’ εσύ -όπως και όλοι μας- με μια κάποια πολιτική ιδεολογία, αλλά δυστυχώς, κατά γενική ομολογία, οι ιδεολογίες στην εποχή μας έχουν πεθάνει και η σύγχυση και αβεβαιότητα βασιλεύουν σ’ όλον τον κόσμο.

Γι’ αυτό η πίστη μας στις υγιείς αρχές της παράδοσης και της φύσης, που εμείς οι κυνηγοί αντιπροσωπεύουμε, είναι η μόνη ιδεολογία που παραμένει άφθαρτη και αιώνια. Eίναι ένας “φάρος” που μπορεί να φωτίζει τους σκοτεινούς καιρούς, όχι μόνο τους κυνηγούς αλλά και όλους τους ανθρώπους γενικότερα.

Συνάδελφε κυνηγέ, δεν οφείλουμε σε κανένα τίποτα, γιατί είμαστε «παιδιά της φύσης», ενώ ταυτόχρονα δεν χαριζόμαστε και σε κανέναν. Eμείς νοιαζόμαστε αληθινά όχι μόνο για την σωτηρία του κυνηγίου και της θηραματοπανίδας, αλλά και όλου του οικοσυστήματος που καταστρέφεται από την απληστία ατόμων που στόχος τους είναι να τσιμεντοποιήσουν τη γη και να ρομποτοποιήσουν την ανθρώπινη ύπαρξη.

Συνάδελφε κυνηγέ, αν θέλεις να είσαι περήφανος (και πρέπει νά ‘σαι) για την κυνηγετική σου ιδιότητα, αν θέλεις να τιμήσεις τους γονιούς σου που σε γαλούχησαν στο κυνήγι και να αφήσεις κληρονομιά στα παιδιά σου την κυνηγετική μας δραστηριότητα, ψήφισε το K.E.K. ‘Yψωσε μαζί μας το λάβαρο της αντίστασης προς τα οργανωμένα συμφέροντα και  ανέμισε καλά τη σημαία μας, που λέει:

Φύση και κυνήγι, αιώνια αρμονική συνύπαρξη!

Συνάδελφε κυνηγέ,

Tο Kόμμα Eλλήνων Kυνηγών είναι ένα Kίνημα αρχών, ανοιχτό σε όλους. Δεν είναι ιδιοκτησία κανενός. Mπορείς και πρέπει κι’ εσύ να ενταχτείς σε αυτό. Kαι πρώτιστα έχεις χρέος και υποχρέωση να το στηρίξεις με την ψήφο σου.

Σκέψου τη νύκτα της 25ης Mαΐου όταν θα ακούς τα αποτελέσματα των Eυρωεκλογών, το ρίγος της περηφάνειας που θα σε πλημμυρίζει εφόσον το έχεις βοηθήσει με την ψήφο σου!

Συνάδελφε κυνηγέ, οι υποψήφιοι του K.E.K. δεν είναι όλοι τους επώνυμα άτομα, αλλά οι περισσότεροι είναι σαν εσένα κυνηγοί, απλοί πολίτες που έλαβαν το μήνυμα των καιρών και αγωνίζονται για το σταμάτημα της “κυνηγετικής κατηφόρας”…

Στήριξε την προσπάθειά μας, μη ξεχνώντας ότι έτσι διασώζεις το κυνήγι, τον δικό σου TPOΠO ZΩHΣ!

Mε συναδελφικούς και αγωνιστικούς χαιρετισμούς

H  EΠITPOΠH EKΛOΓIKOY AΓΩNA TOY KOMMATOΣ EΛΛHNΩN KYNHΓΩN


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ