Αρχική » Grid with Sidebar » Πρέβεζα: 120 κιλά κρέας παρέδωσαν στην Μητρόπολη γουρουνοκυνηγοί από τα Ριζά

Πρέβεζα: 120 κιλά κρέας παρέδωσαν στην Μητρόπολη γουρουνοκυνηγοί από τα Ριζά

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Μια ομάδα κυνηγών από την Πρέβεζα, εκφράζοντας την ευαισθησία τους προς τις οικογένειες και τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη παρέδωσαν το πρωί της Δευτέρας πάνω από 120 κιλά κρέας στην Μητρόπολη της Πρέβεζας, προκειμένου να διανεμηθούν σε άπορες οικογένειες.
 
Πρόκειται για την παρέα γουρουνοκυνηγών Ριζών Πρέβεζας η οποία για άλλη μια φορά έδωσε το παρών στις δύσκολες εποχές που διανύουμε,  διαθέτοντας μεγάλη ποσότητα κρέατος αγριογούρουνου για άπορες οικογένειες, αποδεικνύοντας έμπρακτα και όχι με λόγια, την αλληλεγγύη τους προς τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.
 
Σκοπός της παρέας είναι αυτό που έγινε σήμερα να επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο ενώ προσδοκία τους είναι η συμμετοχή σε αυτήν προσπάθεια όλο και περισσότερων κυνηγών.
 
Η ποσότητα του κρέατος που παραδόθηκε ήταν μοιρασμένη και διατηρημένη σε καταψύκτη το τελευταίο διάστημα.
 
 
Οι εκπρόσωποι της παρέας των κυνηγών από τα Ριζά, που αριθμεί τα 10 άτομα, τόνισαν πως θα βρίσκονται παρόντες και σε άλλα θέματα όποτε ζητηθεί η βοήθειά τους.
 
Να σημειωθεί ότι η ίδια παρέα διέθεσε πριν από δέκα μέρες περίπου και στην Μητρόπολη Παραμυθίας μεγάλη ποσότητα επίσης κρέατος για οικογένειες στη Θεσπρωτία.
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι στην σημερινή παράδοση παραβρέθηκε και διοικητικό μέλος της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Ηπείρου.
 
Τους κυνηγούς δέχθηκε και ευχαρίστησε και ο Μητροπολίτης Νικοπόλεως και Πρεβέζης  κ. Χρυσόστομος με τον οποίο αντάλλαξαν ευχές για καλά Χριστούγεννα, ενώ όπως είπε ιερέας που παρέλαβε το κρέας αυτό θα διανεμηθεί στις ενορίες και από εκεί σε οικογένειες.
 
Παρόμοια δράση έγινε και στην Άρτα με κυνηγούς να προσφέρουν πάνω από 300 κιλά κρέας για άπορες οικογένειες ενώ το επόμενο διάστημα προγραμματίζεται παρόμοια πρωτοβουλία και στα Γιάννενα.
 
 
 
 

SVESTONOF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ