Αρχική » Grid with Sidebar » Πραγματοποιήθηκε η 5η Κυνηγετική Συνάντηση των γουρουνοκυνηγών…..VIDEO

Πραγματοποιήθηκε η 5η Κυνηγετική Συνάντηση των γουρουνοκυνηγών…..VIDEO

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Πραγματοποιήθηκε στις 14,15 και 16 Ιουνίου η ετήσια ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ που διοργανώνει η ιντερνετική  ομάδα του Δημήτρη Παντελάκη, ΓΟΥΡΟΥΝΑΔΩΝ ΘΗΡΑΜΑΤΑ.
 
Αυτή ήταν η πέμπτη συνεχόμενη χρονιά που διοργανώνεται και έχει γίνει πλέον θεσμός. Γουρουνοκυνηγοί από όλη την Ελλάδα πήγαν στη φιλόξενη γη της Αρκαδία στη Μεγαλόπολη για συμμετάσχουν στην εκδήλωση αυτή.
 
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η εκδήλωση ξεκίνησε την Παρασκευή στο σκοπευτήριο της Σπάρτης, όπου ο Σκοπευτικός Όμιλος Σπάρτης και ο Κυνηγετικός Σύλλογος Σπάρτης υποδέχθηκαν του “γουρουνάδες”. Οι συμμετέχοντες έριξαν από πέντε μονόβολα σε μια κινούμενη σιλουέτα αγριόχοιρου. Μια πολύ καλή προσπάθεια για να εξασκηθούν οι κυνηγοί αλλά και για να μάθουν, όχι μόνο να τουφεκάνε αλλά να λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλούς χειρισμού ενός όπλου.
 
 
Την επόμενη ημέρα οι εκδηλώσεις μεταφέρθηκαν στην κυνηγομάνα Μεγαλόπολη όπου πραγματοποιήθηκε η πρώτη φάση αξιολόγησης των γουρουνόσκυλων. Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο οι κυνηγοί έδειξαν τα σκυλιά τους στους κριτές και τα οχτώ καλύτερα σκυλιά πέρασαν στον τελικό της επόμενης ημέρας.
 
Η συνάντηση αυτή σκοπό δεν είχε να αναδείξει τους σκύλους. Σκοπός της είναι η συνάντηση, η γνωριμία, η ανταλλαγή απόψεων αλλά και γνώσεων μεταξύ των κυνηγών αγριόχοιρου ανά την Ελλάδα. 
 
Πολλά συγχαρητήρια για την εξαιρετικά επιτυχημένη αυτή εκδήλωση στα διοικητικά συμβούλια των Κυνηγετικών Συλλόγων Μεγαλόπολης, Σπάρτης και Τρίπολης και φυσικά στον Δημήτρη Παντελάκη και την ομάδα του, που διοργανώνει για πέμπτη συνεχόμενη φορά την εκδήλωση αυτή. 
 
Το ραντεβού δόθηκε για τον Ιούνιο του 2020……
 
Δείτε το video που ακολουθεί….
 
 
 

SVESTONOF

Κώστας Λουρής για το iHunt.gr


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ