Αρχική » Grid with Sidebar » Πρωτοχρονιατικη Πιτα Κ.Σ. Αμπελοκηπων

Πρωτοχρονιατικη Πιτα Κ.Σ. Αμπελοκηπων

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

SVESTONOF
 
Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης προέβη σήμερα στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του στο Κέντρο Ενημέρωσης & Επιμόρφωσης του Συλλόγου (γνωστό και ως Μανιτάρι). Ο πρόεδρος του Συλλόγου, εκπροσωπώντας το Δ.Σ., ευχήθηκε σε όλους, τόσο σε προσωπικό όσο και σε οικογενειακό επίπεδο, υγεία, ευτυχία και μια αποδοτική και, προπάντων, ασφαλή κυνηγετική χρονιά.
 
Την εκδήλωση τίμησε και πάλι με την παρουσία του ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης κ. Κυρίζογλου Λάζαρος και απηύθυνε χαιρετισμό στους παρόντες κυνηγούς, κάνοντας ειδική μνεία στην αλληλεγγύη που πρέπει να υπάρχει μεταξύ μας στις δύσκολες στιγμές που περνάει η χώρα μας. Επίσης, παρόντες στην κοπή της πίτας του
Συλλόγου ήταν και εκπρόσωποι κυνοφιλικών οργανώσεων όπως ο κ. Νιάνιος Γαβριήλ. Οι δύο (2) νικητές που βρήκαν το φλουρί κέρδισαν από μια δωρεάν περιφερειακή άδεια για την κυνηγετική περίοδο 2014-2015.
 
Την κοπή της βασιλόπιτας ευλόγησε ο πατήρ Χερουβείμ, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε η καθιερωμένη συνεστίαση, η οποία συνοδεύτηκε από συζητήσεις σχετικά με τα προβλήματα και τις προοπτικές που εμφανίζονται σχετικά με το παρόν και το μέλλον της κυνηγετικής δραστηριότητας. 
 


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ