Αρχική » Grid with Sidebar » Πρόεδρος ΚΣ παίζει με τον πόνο των κυνηγών

Πρόεδρος ΚΣ παίζει με τον πόνο των κυνηγών

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Πριν λίγες ημέρες διάβασα στο διαδίκτυο μια εξαιρετική τοποθέτηση του Δημήτρη Ευμοιρίδη για τον “ανελέητο ανταγωνισμό μεταξύ των συλλόγων, ποιος σύλλογος θα υποκλέψει περισσότερα μέλη από τον άλλο”  όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.
 
Βέβαια ο κ. Ευμοιρίδης είναι πολύ έμπειρος και βλέπει αυτά που κάποιοι δεν μπορούν να δουν με μια πρώτη ματιά.
 
Διαβάζοντας λοιπόν αυτά που έγραψε ο κ. Ευμοιρίδης θυμήθηκα ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ της έγκριτης και μαχητικής εφημερίδας “ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ ΝΕΑ” που κυκλοφορεί κάθε εβδομάδα.
 
Στο τεύχος λοιπόν της 10ης Αυγούστου η εφημερίδα είχε ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ που σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΚΣ Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης κ. Απόστολο Γιαπουτζή η φετινή ασφαλιστική συμφωνία που έχει κάνει ο σύλλογος προβλέπει αποζημίωση 1.000 ευρώ για κάθε κυνηγετικό σκύλο που χάνει τη ζωή του από λύκο ή από αγριόχοιρο. Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, ο κυνηγός έχει τη δυνατότητα με μια επιπλέον εισφορά προς την ασφαλιστική εταιρεία να εισπράξει μεγαλύτερη αποζημίωση. 
 
 
Όλες αυτές τις πληροφορίες τις έδωσε στον ρεπόρτερ ο Πρόεδρος του ΚΣ Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης κ. Απόστολος Γιαπουτζής. 
 
Τις επόμενες ημέρες  , λίγες ημέρες μόνο πριν αρχίσει η έκδοση των αδειών, οι περισσότεροι πρόεδροι κυνηγετικών συλλόγων που διάβασαν το ρεπορτάζ των Κυνηγετικών Νέων ζητούσαν από τις δικές τους ασφαλιστικές εταιρείες την ίδια κάλυψη. Δηλαδή με τα ίδια χρήματα να ασφαλίσουν εκτός από τον κυνηγό και τα ΣΚΥΛΙΑ των μελών για 1.000 ΕΥΡΩ το καθένα.
 
Φυσικά καμιά ασφαλιστική εταιρεία δεν μπορεί να το κάνει αυτό. Πολλοί μάλιστα άρχισαν να τηλεφωνούν στα γραφεία του συλλόγου και τότε είναι που έπεσαν από τα σύννεφα.
 
Όταν ρωτούσαν την κυρία που σήκωνε τα τηλέφωνα στο σύλλογο τι δικαιολογητικά πρέπει να προσκομίσουν για να ασφαλίσουν τα σκυλιά τους η απάντηση που έπαιρναν ήταν ότι δεν θα ασφαλιστούν όλα τα σκυλιά άλλα μόνο τα πρώτα 5 ή 10 σκυλιά που θα πέσουν θύματα επίθεσης λύκου ή αγριόχοιρου.
 
Μια καλοστημένη παγίδα αλίευσης αδειών από τον Πρόεδρο του ΚΣ Αμπελοκήπων κ. Απόστολου Γιαπουτζή. Παίζοντας με τον πόνο των κυνηγών προσπάθησε να ψαρέψει άδειες δίνονταν ελπίδες τους κυνηγούς που όμως ήταν φρούδες.
 
Κατάφερε εκτός από τους ανύποπτους κυνηγούς να παραπλανήσει και τον ρεπόρτερ της έγκριτης και μαχητικής εφημερίδας.
 
Για να καταλάβετε πόσο καλοστημένο ήταν το σχέδιο του κ. Γιαπουτζή θα σας πω το εξής.
 
Ο λαλίστατος, στο facebook,  κ. Γιαπουτζής μέχρι να συμπληρωθεί η πρώτη εβδομάδα έκδοσης των αδειών δεν έβγαζε κουβέντα για το θέμα αφήνοντας τον ντόρο που έκανε το δημοσίευμα να λειτουργεί υπέρ του. 
 
Μια εβδομάδα αργότερα αποφάσισε, μετά από πιέσεις των μελών του ΔΣ του συλλόγου, να ανασκευάσει.
 
Ο κ. Γιαπουτζής αν αγαπάει όπως λέει το κυνήγι οφείλει να παρατηθεί. Δεν του φταίει σε τίποτα ο μεγάλος και ιστορικός σύλλογος Αμπελοκήπων (που έχει φτάσει στα πρόθυρα χρεωκοπίας). 
 
Ίσως έτσι προσφέρει τελικά κάτι στην κυνηγετική δραστηριότητα….
 
 
O iHunter

 

SVESTONOF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ