Αρχική » Grid with Sidebar » Πρόσληψη δύο νέων Ομοσπονδιακών Θηροφυλάκων από την ΚΟΜΑΘ

Πρόσληψη δύο νέων Ομοσπονδιακών Θηροφυλάκων από την ΚΟΜΑΘ

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Ολοκληρώθηκε η διαδικασία πρόσληψης δύο νέων Ομοσπονδιακών Θηροφυλάκων στην Κυνηγετική Ομοσπονδία Μακεδονίας – Θράκης. Οι δύο νέοι θηροφύλακες προσλήφθηκαν για την ενίσχυση της θηροφύλαξης στις περιοχές Διδυμοτείχου Έβρου και Σερβίων-Βελβενδού Κοζάνης. Μετά από προκήρυξη προσλήφθηκαν οι εξής:
 
Κ. Γκουδούλας Απόστολος, πτυχιούχος Δασοπόνος για το Διδυμότειχο
 
Κ. Ζαλούμης Γεώργιος, με εξαετή προϋπηρεσία ως θηροφύλακας.
 
Σήμερα 13 Σεπτεμβρίου ορκίστηκαν ενώπιον του Διευθυντή της Επιθεώρησης Συντονισμού & Επιθεώρησης Δασών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης και αναγνωρίστηκαν από την Πολιτεία ως ανακριτικοί υπάλληλοι.
 
Με την προσθήκη των δυο υπαλλήλων η Κυνηγετική Ομοσπονδία Μακεδονίας – Θράκης απασχολεί πια εξήντα δύο (62) Ομοσπονδιακούς Θηροφύλακες με αρμοδιότητες σε όλη τη Μακεδονία και Θράκη. Από αυτούς είναι 1 Δασολόγος, 1 Πτυχιούχος ΑΣΟΕΕ, 15 Δασοπόνοι και 2 απόφοιτοι ΙΕΚ Δασικής Προστασίας.
 
Ο Δ/ντής της Επιθεώρησης Συντονισμού & Επιθεώρησης Δασών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης, μαζί με την υπεύθυνη Θήρας της Περιφέρειας και τους 2 νέους θηροφύλακες. Παρόντες επίσης ο Πρόεδρος, ο Γ.Γ. και ο Ταμίας του Δ.Σ. της ΚΟΜΑΘ, ο Δ/ντής Θηροφυλακής και οι Συντονιστές Θηροφυλακής της Θράκης και της Δυτ. Μακεδονίας
 
Παρόντες ήταν επίσης ο Πρόεδρος, ο Γ.Γ. και ο Ταμίας του Δ.Σ. της ΚΟΜΑΘ, ο Περιφερειακός εκπρόσωπος των Συλλόγων Δυτικής Μακεδονίας, ο Δ/ντής Θηροφυλακής και οι Συντονιστές Θηροφυλακής της Θράκης και της Δυτ. Μακεδονίας

SVESTONOF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ