Αρχική » Grid with Sidebar » Πυθωνας εφαγε ανθρωπο;

Πυθωνας εφαγε ανθρωπο;

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

SVESTONOF
 
 
Αυτή η φωτογραφία έχει προκαλέσει σύγχυση και διχογνωμία στους χρήστες του Διαδικτύου.
 
Η εικόνα, που κατακλύζει τις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, δείχνει έναν πύθωνα ο οποίος πιστεύεται ότι σκότωσε και έφαγε έναν άνθρωπο.
 
Αν και οι εκτιμήσεις ως προς την τοποθεσία που τραβήχτηκε η φωτογραφία ποικίλουν από την Ασία, την Αφρική ως και την Αμερική, η γενική πεποίθηση είναι ότι το θήραμα του φιδιού είναι ένας άνθρωπος.
 
Μια ιστοσελίδα αναφέρει πως η φωτογραφία προέρχεται από την  Ινδία, όπου ένας πύθωνας κατάπιε έναν μεθυσμένο άνδρα ενώ εκείνος κοιμόταν.
 
Σύμφωνα με άλλη εκδοχή, το φίδι έφαγε μια γυναίκα στο Ντέρμπαν της Νοτίου Αφρικής και την φωτογραφία τράβηξε δημοσιογράφος.
 
Άλλες ιστοσελίδες πάλι αναφέρουν πως η φωτογραφία τραβήχτηκε στην Τζακάρτα της Ινδονησίας ή τη Γουιάνα της Νοτίου Αμερικής.
 
Επίσης, υπάρχει μια φήμη ότι πρόκειται για έναν πύθωνα που έφαγε τον εκπαιδευτή του σε καταφύγιο, ενώ πολλοί άλλοι πιστεύουν πως η φωτογραφία είναι ψεύτικη.
 
Πάντως ο πύθωνας είναι ένα από τα πιο φονικά ζώα του πλανήτη και υπάρχουν άλλες επιβεβαιωμένες περιπτώσεις θανατηφόρων επιθέσεων σε ανθρώπους.
 
Το 2002 ένας πύθωνας μήκους έξι μέτρων σκότωσε και έφαγε ένα δεκάχρονο αγόρι στο Ντέρμπαν.
 
Τον περασμένο μήνα ένας αλμπίνο πύθωνας Βιρμανίας καταβρόχθισε δυο γάτες στη Φλόριντα, ενώ το 2011 ένας πύθωνας μήκους πέντε μέτρων κατάπιε ένα ολόκληρο ελάφι στο Εθνικό Πάρκο Έβεργκλέϊντς στις ΗΠΑ.
 
econews


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ